“Bra mat med trevlig personal”
Omdöme om Kallfors Kök

Kallfors Kök
Rankad som nr 2 av 15 Restauranger i Järna
Restauranginformation
Omdömet skrevs 7 maj 2019 från mobil enhet

Bra mat och bra tillagat, varierande meny och bra urval av drycker. Korrekt och avslappnat bemötande av personal

Datum för besöket: maj 2019
Tack dragop538
Språk

Omdömet skrevs 9 juli 2018

Bra lunchbuffé, som vegetarian fixade man också en varmrätt vilket ger ett pluss. Mycket folk vid 12.00.

Datum för besöket: maj 2018
    • Mat
Tack Eva S
Omdömet skrevs 9 juli 2018 från mobil enhet

Helt suverän lunchbuffé med många alternativ samt mycket prisvärt. Helt klart värt ett besök oavsett om du ska spela golf eller inte.

Datum för besöket: juli 2018
2  Tack rober114
Omdömet skrevs 12 juni 2018 från mobil enhet

Vart riktigt besviken på Lunchbuffén. Torskfilén med pepparot var torr och smaklös, potatisen var även torr. Lite sås till fisken hade inte skadat. Bbq fläskkarrén var även torr vilket beror på att fläskkarrén var skivad i Ojämna skivor och inte serverades med sås och det var många gäster som klagade på det. För 100 kr hade jag förväntat mig bättre kvalité på maten.

Något som jag stör mig på är att Lunchmenyn inte finns på hemsidan och att man måste ringa köket för att få dagens meny. Hur svårt kan det vara att uppdatera menyn på hemsidan år 2018. Bättre kontinuitet på msten och bättre kvalité på maten förväntar jag mig och att kocken och köket tar bättre allvar på kritik från kunder på plats. Hörde själv på smaklösa och såslösa rätter och kocken ryckte på axlarna.

Datum för besöket: juni 2018
Tack Habaneron
Omdömet skrevs 22 januari 2018

Mycket vällagad och smakrik mat,mycket trevlig personal i en trevlig och lantlig miljö,gott om parkering och bra möjlighet till övernattning i hotelldelen!

Datum för besöket: juli 2017
    • Mat
Tack Göran S

Resenärer som tittade på Kallfors Kök tittade också på

Järna, Stockholms län

Besökt Kallfors Kök? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt