“Fin miljö men matbrist”
Omdöme om Vildvux

Vildvux
Rankad som nr 8 av 15 Restauranger i Järna
Prisklass: 140 kr - 175 kr
Beskrivning: Här på vackra Skillebyholm hittar man restaurang Vildvux. En mötesplats för hållbar gastronomi. Vi serverar lunch, fika och ibland middagar. Vi erbjuder även konferens, event och matlagningskurser. Här serveras modernhandgjord vällagad ekologisk mat med råvaror från Skillebyholm och närområdet. Vildvux vill vara en hållbar restaurang på alla sätt, både för miljö, människa och ekonomi.
Restauranginformation
Omdömet skrevs 27 september 2023 från mobil enhet

Ny restaurang som vi ville prova på. Tyvärr var lunchmaten slut trots att vi kom 12.30 och vi blev hänvisade till en helvegetarisk rätt som vi inte hade valt annars. Det smakade sådär och räckte inte att bli mätt. God sallad, bröd och gott kaffe. Trevlig och vänlig service av en man utan förkläde. Flera andra gäster fick vända om. Skillebyholm är en underbar miljö som man gärna besöker. Vi kommer tillbaka och provar en gång till, om maten räcker den gången och får högre betyg.

Datum för besöket: september 2023
Tack mariaaN1936MF
Språk

Resenärer som tittade på Vildvux tittade också på

Järna, Stockholms län

Besökt Vildvux? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt