Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
157 US$
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Ditt Hotell Grepen(Västra Götalands län)
Kostnadsfri avbokning till den 01/08
127 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri avbokning till den 04/08
78 US$
76 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
112 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Kostnadsfri avbokning till den 02/08
Boka nu, betala på plats
206 US$
168 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
159 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Hotell Läckö (Lidköping)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
142 US$
134 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Stadshotellet(Lidköping)
Kostnadsfri avbokning till den 05/08
146 US$
142 US$
Travelocity
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Hotell Radhuset(Lidköping)
Kostnadsfri avbokning till den 03/08
Boka nu, betala på plats
152 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Omdömen (293)
Filtrera omdömen
293 resultat
Medlemsbetyg
213
58
15
7
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
213
58
15
7
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1823 av 293 omdömen
Omdömet skrevs 5 mars 2018

Hit åker vi gärna igen. Maten och personalen var fantastisk. Rummen var mysiga och välstädade. Fint inredda. Sängarna var lite för mjuka för våran del. Restaurangen och baren var av hög klass och receptionspersonalen gjorde allt för att vi skulle trivas.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack 720marief
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victoria J, Hotelldirektör på Bjertorp Slott, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018

Tack för era fina kommentarer och att ni uppskattar teamet som alltid vill ta hand om er som våra gäster. Välkommen ofta.

Varma hälsningar
Victoria Johansson
VD

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 mars 2018

En härligt lugn och gemytlig miljö med god mat och fantastisk frukost. En oas på vägen mellan Stockholm och Göteborg, väl värt att stanna till vid på genomresa eller för en stunds rekreation. Prova gärna en annorlunda champagne eller vin från den fina vinlistan.

  • Bodde här: mars 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
1  Tack LenaStrmberg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victoria J, Hotelldirektör på Bjertorp Slott, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018

Tack Lena för ert fina omdöme och feedback efter er vistelse hos oss på Bjertorp Slott. Kul att ni uppskattar slottet och möjligheten till en stunds rekreaktion. Välkommen att stanna till nästa gång igen.

Varma hälsningar
Victoria Johansson
VD

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 februari 2018

Vi har bott hos er flera gånger och det blir alltid fel på matbeställningen. För att köket skall kunna förbereda bra alternativ är vi noga med att informera, muntligt och skriftligt, om avvikande kost i samband med bokningen. Trots att vi även påminner vid sittningen blir det fel och tallrikarna får gå tillbaka till köket och situationen räddas upp med mindre bra alternativ. Sist fick jag en klick potatispuré med typ purjolök till rätt nummer två. Frukosten kunde bli bättre genom att övervaka att det finns mat och tallrikar i buffén. Fick påtala flera gånger att det saknades på borden.

  • Bodde här: februari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jala13jala
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Victoria J, Hotelldirektör på Bjertorp Slott, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2018

Tack för ert fina omdöme och viktiga feedback ni ger oss. Ber om ursäkt för att vi misslyckats vid som du beskriver flertalet tillfällen i kommunikationen om er matbeställning. I tillägg vill jag be om ursäkt att vi inte lyckats fylla på frukosten kontinuerligt. Det är inte i linje med vår målsättning på kvalité i vårt värdskap. Vi tar till oss detta och jag tackar åter för att ni hjälper oss att bli bättre.

Varma hälsningar
Victoria Johansson
VD

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2018

En perfekt minisemester. Fantastisk miljö och superupplevelse i sin helhet! Vi som firade 10-årsdag åt en 6-rätters slottsmiddag med ett passande vinpaket till. Ingenting kan vi klaga på. Man kände sig lite som prins och prinsessa :)

  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Emelie Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 29 januari 2018

Kunde inte varit bättre, en fantastisk vistelse med underbar mat och dryck. Kökets kompetens när det kommer till maten är utmärkt och vad gäller kompetensen om drycken är den unik.
Hela miljön är magisk

  • Bodde här: januari 2018, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack magnusr88
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen