Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Trevligt!”

Gotlandsgårdens Konfektyr
Rankad som nr 3 av 5 Restauranger i Stånga
Restauranginformation
Omdömet skrevs 25 juni 2019 från mobil enhet

Mycket trevligt ställe! Riktigt god skink- och ostsmörgås var otroligt god. Bra priser också helnöjd

Datum för besöket: juni 2019
Tack Friggan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (6)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

36 av 6 omdömen

Omdömet skrevs 15 augusti 2018

Vem älskar inte choklad :-)
Men, när vi kom fanns väldigt lite att välja mellan! Vi köpte kaffe och ett par praliner var. Sonen valde mjölkchoklad - han tyckte det var OK. Vi vuxna tyckte inte om en enda bit. Chokladpraliner ska ha ett tunt glansigt skal och smakrik fyllning. Här var chokladen dassig, tjock och innehållet var inte vad man kallar en wow-upplevelse precis. Jag mådde dåligt och hade en hemsk eftersmak i munnen. Fick köpa något annat bara för att få bort smaken *hua*
Tittade in där chokladen tillverkas - någon ungdom "pillade" med fingrarna i chokladen - gav inget seriöst intryck precis.
Ledsen - men det räcker inte med att vara det enda stället som gör choklad - det måste finnas lite "kärlek" i produkten med!

Datum för besöket: augusti 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sisblo
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 9 juli 2018

Vi bodde två veckor i När och var här en gång för att fika och ytterligare två gånger för att köpa kakor och praliner. Deras biskvier med botten av solroskärnor är helt underbara! Bountykakan är mycket god och pralinerna har vi inte hunnit smaka ännu, men de är säkert goda också. Miljön är mysig och det är helt enkelt ett bra ställe!

Datum för besöket: juni 2018
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Wheelchair_dad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 juli 2017

Trevlig personal och goda bakverk i en trivsam miljö som passar barnfamiljer.
Man kan även se in i chokladtillverkningen.
Lekhörna finns till barnen.
Pröva chokladtårtan!

Datum för besöket: juli 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
1  Tack Y1062PZthomasw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Gotlandsgårdens Konfektyr tittade också på

Besökt Gotlandsgårdens Konfektyr? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt