Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
eDreams
Booking.com
Priceline
Agoda.com
StayForLong
ZenHotels.com
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (53)
Filtrera omdömen
53 resultat
Medlemsbetyg
15
26
11
1
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
15
26
11
1
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 53 omdömen
Omdömet skrevs 18 mars 2021 från mobil enhet

Bodde här 2 vuxna och 5 barn. Vi hade 2 rum. En svit och ett dubbelrum. Allt var kanonbra. Sköna sängar. Gott om plats. Väldigt god mat som vi fick levererat till rummet. God och bra frukost. Här kommer vi bo fler gånger.

Datum för vistelsen: mars 2021
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Sylta80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 februari 2020

Bra övernattning, god middag och frukost som hade ett tillräckligt urval.
Inget utöver det vanliga dock.
Bokade middag i förväg, men fick aldrig någon bekräftelse att bord var reserverat.
En förrätt som vi sett fram emot - gravad fjällröding - hade tagit slut dagen innan.

Datum för vistelsen: februari 2020
    • Läge
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Alf C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2020 från mobil enhet

Vi fick ett fint familjerum med sköna sängar.
Rummet var rymlig och välstädat.
Restaurangen och frukost var också bra som hade det mesta för alla smaker.
Stor parkering utanför som gör hotellet tillgängligt.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med familjen
1  Tack Y1062PZthomasw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2019

Vi fick ett stort trevligt rent rum, lite lägenhetsfeeling.
Fräscht med utmärkta sängar. Relativt nyrenoverat badrum därtill.
Frukosten var av standardsnitt, inget som stack ut.
Utmärkt service med väldigt trevlig personal.

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Seaside322718
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 februari 2019 från mobil enhet

Bra start på vistelsen med en mycket trevlig receptionist. Rymligt rum, rent och snyggt. Trevlig hotellbar, provade tyvärr inte restaurangen till middag. Frukosttid anpassad till start i Vasaloppet/öppet spår. Riklig frukostbuffé.

Datum för vistelsen: januari 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack 510katarinat
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen