Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Booking.com
Se erbjudande
131 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
315 US$
241 US$
Travelocity
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Scandic Elmia(Jönköping)
130 US$
126 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
106 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
138 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Rumservice
Vox Hotel(Jönköping)(Mycket prisvärt!)
93 US$
Priceline
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
131 US$
Priceline
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (91)
Filtrera omdömen
91 resultat
Medlemsbetyg
16
31
33
9
2
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
16
31
33
9
2
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 91 omdömen
Omdömet skrevs 24 mars 2018 från mobil enhet

Började med en god lunch.
Trevligt och fräscht rum.
Mysig wellnessavdelning ett plus med 2 bubbelpooler, skönt med masagefåtöljer ett litet - att det inte fanns handdukar.
Tre rätters supé super gott och inga problem att ändra efter mina önskemål. Väldigt service minded personal,så ger detta Hotell bästa reklamationerna.

Bodde här: mars 2018, reste som ett par
Tack Anna B G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 mars 2018

Var på konferens på hotellet. Lite äldre hotel än jag är van vid men med funktionella rum . Personalen är jättetrevlig och läget utmärkt vilket gör att hotellet är ett bra val om du inte ska ha mer mat än frukost . Den mat jag åt var svagt kryddad och som bäst ok. Översöta desserter och ett allmänt trist utbud utan något nyskapande eller kreativt på menyn. Skolmatsnivå om man ska jämföra det med något . Hotellet får en fyra och maten 2 då frukosten var klart bäst :3 totalt!

Bodde här: mars 2018, reste i arbetet
Tack Tobias S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 februari 2018

Helt okej hotell med väldigt trevlig personal. Hotellkorridorerna andas emellertid 1970-tal och är i behov av ett lyft, mitt rum luktade starkt av parfym och den vegetariska maten var varken genomtänkt eller särskilt god (jag serverades exempelvis potatisbiff med tillhörande potatismos).

Förutom den starka parfymdoften var dock mitt rum rent och fräscht. Personalen ansträngde sig verkligen för att ge mig ett tyst rum, och det uppskattas!

Tips för att välja rum: Be om ett rum högt upp och långt från hissen (hissdörrarna låter mycket)
  • Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Edward S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 31 januari 2018

Var på hotell Högland för första gången för att genomföra utbildning och blev mycket positivt bemött av konferenspersonalen. Det brukar jag bli på alla ställen men här lyfte det från "standard" till "upplevelse". Carole, som dessutom visade sig vara hotellchef, hjälpte mig med allt det tekniska på ett föredömligt sätt som också inkluderade förslag till lösningar för att optimera mina presentationer - mycket uppskattat. Emely var också mycket hjälpsam och förekommande. Jag upplevde båda som mycket professionella och kompetenta. Lokalerna var stora och luftiga och hade allt som behövdes för att vi skulle få bra konferens-/utbildningsdagar. Hotellrummet var trevligt möblerat och kändes fräscht. Hotellet har också ett litet gym som jag nyttjade. En rejält tilltagen spa-avdelning finns också. Extra plus för de sköna massagefåtöljerna. Maten var bra - som sig bör.

  • Bodde här: januari 2018, reste i arbetet
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
2  Tack Eystra
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2017 från mobil enhet

Rena och tysta rum med sköna sängar.
Tyvärr var maten inte alls nåt vidare, magert utbud på frukosten och middagen var inte god, inte alls vällagad och smaklös och översaltad.
Så 4 stjärnor till rummen och 2 stjärnor för maten.
Konferensservicen sådär, vi fick själva fylla på vatten och tilltugg i lokalerna, tycker detta borde göras av personalen i pauserna.

Bodde här: oktober 2017, reste i arbetet
Tack Hanna L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen