Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Värmande indiskt i höstkylan”
Omdöme om Pinch of Spice

Pinch of Spice
Rankad som nr 3 av 24 Restauranger i Nässjö
Certificate of Excellence
Prisklass: 4 US$ - 29 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 3 veckor sedan

Ett vänligt och trevlig bemötande med engagemang i att förklara maträtterna på engelska kombinerat med vällagad och god mat, gjorde en kulen höstkväll i Nässjö mycket angenämare.

Datum för besöket: september 2021
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack pp8002019
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (37)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

15 av 37 omdömen

Omdömet skrevs 1 augusti 2021 från mobil enhet

Märklig upplevelse. Servitören ointresserad och förstod knappt svenska. Förrätten kom från frysen via fritösen och var verkligen trist, kall i mitten. En huvudrätt ganska bra. Scampin med sås smakrik. Lammrätten kryddstark men utan djup. Klart övervärderad. Vi har ätit indiskt förut, men detta var en besvikelse.

Datum för besöket: juli 2021
Tack 20kjerstin12
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pinch of Spice, Owner på Pinch of Spice, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2021
Google-översättning

Thanks for your review and we will see the mattter very seriously.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 20 juli 2021 från mobil enhet

En restaurang med autentisk, fräsch och god indisk mat samt en mycket trevlig personal, vilket vi rekommenderar starkt.

Datum för besöket: juni 2021
Tack Pa63Sc
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 juli 2021 från mobil enhet

Brukar inte lämna omdömen längre, men detta var bra nog för ett undantag. Fantastiskt djup i koriandersmaken (scampi) och träffsäker sötma i kokosrätterna. Fina naan. Trevlig personal. Full pott!

Datum för besöket: juli 2021
Tack Troddel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pinch of Spice, Owner på Pinch of Spice, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2021

Tack för fina orden och välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 juli 2021 från mobil enhet

God mat, trevlig personal. Supergoda Naanbröd ! Går att kombinera egna menyer och barnmenyer och bra att kunna sitta ute eller inne

Datum för besöket: juli 2021
Tack yojessiel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pinch of Spice, Owner på Pinch of Spice, svarade på det här omdömetSvarade 15 juli 2021

Tack för fina orden och välkommen åter!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pinch of Spice tittade också på

Nässjö, Jönköpings län
Nässjö, Jönköpings län
 
Nässjö, Jönköpings län
Nässjö, Jönköpings län
 

Besökt Pinch of Spice? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt