Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vad finn och jättegott mat”
Omdöme om Pinch Of Spice

Pinch Of Spice
Rankad som nr 3 av 24 Restauranger i Nässjö
Prisklass: 4 US$ - 29 US$
Restauranginformation
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan

utmärkt mat med trevlig servitör som förklarade oss om mat och ingredienser. trodde aldrig att det kommer en så vacker indisk restaurang i nässjö

Datum för besöket: maj 2021
Tack 94wahidad
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (26)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

59 av 26 omdömen

Omdömet skrevs 24 april 2021 från mobil enhet

Efter att min sambo hyllat denna pizzeria chansade jag och beställde därifrån istället för att äta en färdigrätt till lunch. Ingen kunde svenska och de förstod inte min beställning öht, det slutade med att jag dängde allt och fick äta fryst fisk med topping och någon sås från findus.

Datum för besöket: april 2021
1  Tack 119erikap
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Pinch of Spice, Owner på Pinch Of Spice, svarade på det här omdömetSvarade 24 april 2021
Google-översättning

thanks. but your claim is worng and on purposly you have mentione this. If you had problem, why you did not tell? and you did not take any fish pizza.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2021 från mobil enhet

En riktigt trevlig restaurang värt att stanna till på. Menyn var dock lite besvärlig. För mycket gott att välja på.

Datum för besöket: mars 2021
Tack Anders R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 februari 2021

Fantastiskt helt enkelt, tog butter chicken med naan bröd med ost i, nåt av det godaste jag ätit. Trevlig servitris och maten kom ut jättefort, är ni i nässjö och ska äta middag, välj pinch of spice!

Datum för besöket: februari 2021
Tack TheReviewinator
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 februari 2021 från mobil enhet

Jag tog en varmrätt med tre olika rätter, men tyckte inte det var mer än godkänt. God kryddning, men inte så goda råvaror. Kulfiglassen var ok, men inte mer. Kanske passar mer som lunchrestaurang under vardagar? Bra service var det i alla fall.

Datum för besöket: februari 2021
1  Tack fitzbenedict
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Pinch Of Spice tittade också på

Nässjö, Jönköpings län
Nässjö, Jönköpings län
 
Nässjö, Jönköpings län
 

Besökt Pinch Of Spice? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt