Jessie

Familjtripp

1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 15 sep. 2019från mobil enhet
På väg till Stockholm stannade vi till här för lite mat. Vi skulle åkt vidare och gått på magkänslan när vi såg "mattanten". Hon orkade knappt säga hej och jag fick 3 bitar kött till min beuf bourgogne (vilket inte det var). Hon på förvisso upp mer när jag bad om det. Potatispure?? Mer potatismos som innehöll okokta bitar potatis...vidrigt. Pasta bolognese....Helt vattnig...Åk vidare och ta en annan rastplats.
Datum för vistelsen: september 2019
    900 kr
    35.4 km från Motell Vida Vattern
    Visa fler hotell i Ödeshög
    Omdömet skrevs 28 juli 2019 från mobil enhet

Detta måste vara Sveriges vackrast belägna rastplats med Sveriges mest misskötta servering. En hemgjord lasagne som var kruttorr och hade typ 1 msk köttfärs i sig, och en schnitzel som var totalt smaklös. Pyttesmå tallrikar och erbarmlig salladsbuffé. Därtill en kvinna i personalen som suckade, gäspade, tog sig för pannan och var extremt ointresserad. Ledsamt.

Datum för vistelsen: juli 2019
    3  Tack CarinaGlenning
    Omdömet skrevs 13 juli 2016

Motell Vida Vättern ligger lättillgängligt vid E4:an med en hänförande utsikt över Vättern. Borde vara ett perfekt ställe för resenärer att stanna för lunch eller eftermiddagsfika. Tyvärr når maten inte alls upp till den standard man skulle önska. Inte heller till den nivå som tidigare gällde här, då vi gärna stannade till för att äta här, när vi bilade förbi. Synd. Men, för den som inte varit här tidigare, kan det vara en idé, för att sitta (kanske på uteserveringen) och njuta av utsikten.
    Vi har däremot aldrig bott på hotellet, så vi kan inte säga något om det.

Datum för vistelsen: juli 2016
    1  Tack carinf2014
    Omdömet skrevs 7 juni 2016 från mobil enhet

Jag kan likt föregående recensent endast recensera rastplatsen. Och den torde vara en av Sveriges bästa, med underbar utsikt där den ligger på en höjd ovanför Vättern.

Vi stannar alltid där vid genomresa söderut i landet. Och då främst för att urinera och njuta ett ögonblick av miljön.

I anslutning finnes en jourlivsbutik med mycket begränsat utbud av utgångna varor, till icke facila priser. den rekommenderar jag inte.

Datum för vistelsen: maj 2016
    Restyp: Reste i arbetet
    Tack Motors2
    Omdömet skrevs 30 juli 2013

Vi rastade här på vägen ner mot Skåne och ville ha kaffe med något gott kaffebröd till. Tyvärr måste jag säga att det var väldigt dåligt med utbud. De hade kanelbulle och några torra kakor samt kaffe som stått länge då det smakade beck.

Toaletterna var mer än lovligt smutsiga och det saknades toalettpapper på två av toaletterna.
    Man hade också lunchbuffé framställt på ett bord inne i restaurangen. Inte speciellt aptitligt såg det ut framförallt med tanke på det fuktiga och varma vädret som var (rötmånad).

Det kunde vara så himla mysigt bara man ansträngde sig lite, fixade till, städade och hade lite gott hembakt bröd och bättre hygien.

Det man har och det man lever på (tror jag i alla fall) är utsikten som är helt fantastisk över Vättern och Visingsö. Uteplatserna är otroligt fina och även planteringarna runtomkring.

Jag ska också ärligt säga att jag inte vet hur själva motellet är då jag endast stannade för fika.

Datum för vistelsen: juli 2013
    • Restyp: Reste med vänner