Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Härligt ställt vid vattnet”
Omdöme om Hörte Brygga

Hörte Brygga
Rankad som nr 2 av 5 Restauranger i Skivarp
Prisklass: 10 US$ - 44 US$
Kök: Fisk och skaldjur, Vinbar
Restauranginformation
Omdömet skrevs 28 juli 2020 från mobil enhet

Var här med tjejen på lunchen. Väldigt härligt ställe vid vattnet. Extremt populärt så det gäller att ha tur för att få bord. Vi kom 10 min efter öppning och då var det nästan fullt med kö utanför.

Datum för besöket: juli 2020
1  Tack Torarv
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömen (204)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

2428 av 204 omdömen

Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Vi besökte Hörte Brygga i juli 2020 och beställde det enda alternativet på kvällsmenyn, en fyrarätters middag. Vi har ätit på Hörte många gånger och aldrig blivit besvikna. Men denna gången upplevde vi att maten inte levde upp till våra förväntningar och att (450kr) var ett överpris. Som vegetarian fick jag till ”huvudrätt” sotad spetskål medan mitt sällskap fick, enligt honom, en delikat liten köttbit (gris). Till det serverades sotad blomkål. För min del ”kaka på kaka”. Till dessert serverades en sorbet vi båda tyckte var en fantastisk smakupplevelse.
Tre timmar senare var jag hungrig igen och då är jag ingen storätare.
Jag hoppas på fler vegetariska alternativ på Hörte i framtiden

Datum för besöket: juli 2020
2  Tack 192kyaa
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 27 juli 2020 från mobil enhet

Ett riktigt guldkorn på sydkusten som är värt en omväg. Supergod mat serverad på ett enkelt men trevligt sätt sätt i en mysig miljö (om det inte är alltför blåsigt). Besök, varva ner och njut!

Datum för besöket: juli 2020
Tack jmgdahlman
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 8 juli 2020

Ett supermysigt ställe, trevlig avslappnad personal (dock inte många gäster när vi var där).
Kul meny och nya idéer men en del rätter var lite tama i smaken.
450kr för en 4-rätters är ok.
Vinpaket 500kr (4 glas) också ok, med några annorlunda vinsorter.
Alkoholfritt paket för 250kr känns dock överprisat med 4 mindre glas av saft/juice/dryck.

Datum för besöket: juli 2020
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack hansolsson
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 30 juni 2020 från mobil enhet

Efter att ha läst många bra recensioner hade vi höga förväntningar på detta ställe men tyvärr var maten väldigt tråkig! Vi beställde varsin av deras korgar. 150 kr var för lite grönsaker, såser, kött & bröd. Inga speciella smaker alls tyvärr.

Dock STORT plus för deras efterrätt; mandelkakan som var en dröm!! Dock även den ganska dyr.
Samt trevlig uteservering!

Datum för besöket: juni 2020
5  Tack amandabror
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.

Resenärer som tittade på Hörte Brygga tittade också på

 

Besökt Hörte Brygga? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt
Intäkterna påverkar de upplevelser som visas på den här sidan, läs mer.