“Pang i bygget”

Restaurang Framnas
Rankad som nr 6 av 10 Restauranger i Visingsö
Restauranginformation
Omdömet skrevs 13 juli 2022

Vin över kläderna, halva sällskapet var klar med middagen fick den andra förrätten, personalen pratar bara engelska

Datum för besöket: juli 2022
Tack bikupa
Språk
  • Fler språk

Omdömet skrevs 8 maj 2022

Vilken otroligt dålig lunch vi åt
Salladsbordet bestod av konserverad frukt bönor och kikärtor
Schnitzel som vi fick på två minuter. Måste varit uppvärmd i micron
Vi ville inte ha potatis och fick då stekt vitkål eller vad det nu var
Dessutom så ont i magen sen
Sämsta lunchen på länge
Rekommenderar inte någon att gå dit
Så fint och vackert ställe borde satsa mer på maten och ha kockar som är bra

Datum för besöket: maj 2022
Tack Berith F
Omdömet skrevs 23 augusti 2021

Fantastiskt mat! Kanske det godaste jag någonsin ätit! Vi valde två förrätter och en efterrätt istället för en traditionell trerätters. Vi fick jordärtskockssoppa med isterbandssmul och friterad jordärtskocka, vi fick kallrökt torsk med långbakad rotselleri och vi fick roquefortost med fikonmarmelad. Vinerna som rekommenderades satt som en smäck! Så gott så man blev nästan tårögd. Vacker lokal, vackert dukat med stärkta, vita linnedukar och en supertrevlig personal som kunde sitt jobb och sin meny. Mycket prisvärt. Kommer garanterat att återvända!

Datum för besöket: augusti 2021
Tack N9633BJmariet
Omdömet skrevs 27 juli 2021 från mobil enhet

Mycket god mat
Åt där två kvällar i rad, lika bra bägge gångarna.
Mycket trevlig personal !!
Vi åt melonsoppa och rökta räkor till förrätt
Torskrygg och entrecote till huvudrätt
Hallonpaj till dessert

Datum för besöket: juni 2021
Tack 179kjellp
Omdömet skrevs 26 juli 2021 från mobil enhet

Möttes av ett grupp stressade, förvirrade unga tjejer som skulle stå för servisen under vår kväll. Vi hade turen att få en jättetrevlig tjej från Polen som gjorde sin första arbetsdag där o då. Trots bristande kunskaper i det svenska språket, erfarenhet inom restaurangbranschen o första dagen på en ny arbetsplats gjorde hon ett strålande jobb. Det fanns gäster som hade kommit långt innan oss men ändå inte fått beställa. Det rådde stor förvirring vilka bord som var vilka, vem som hade beställt vad o hur kassasystemet fungerade. Tjejerna slet som djur o gjorde det väldigt bra men det känns inte bra att de hade fått så dåliga förutsättningar. Någon bör ta sig en tankeställare om hur man ska strukturera upp denna fina restaurang på ett bättre sätt så att all personal för de förutsättningar de förtjänar. Kockarna utförde sin del på bästa sätt!

Datum för besöket: juli 2021
Tack annikawallquist

Resenärer som tittade på Restaurang Framnas tittade också på

Visingsö, Jönköpings län

Besökt Restaurang Framnas? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt