“Take away”
Omdöme om Talay Thai

Talay Thai
Rankad som nr 1 av 10 Restauranger i Visingsö
Beskrivning: Thairestaurang på Visingsö som lagar genuin thaimat toppad med massor av kärlek. Varje rätt lagas från grunden och vi praktiserar thailändsk servering, alltså maten lagas och serveras efter hand som den blir färdig, allt för att maten ska kännas riktigt fräsch! Det här är thai på riktigt!
Restauranginformation
Omdömet skrevs 6 april 2024 från mobil enhet

Jag äter ofta på Talay Thai. Maten håller en hög och jämn kvalitet. Jag är alltid supernöjd med maten. Idag testade jag soppan Tom ka Gai för första gången, den var verkligen supergod!

Datum för besöket: april 2024
1  Tack Kristina A
Språk

Omdömet skrevs 13 augusti 2023

Har varit i Thailand och ger faktiskt denna restaurang bästa betyg.
Köket var världsklass och personalen med Tomas och Nora gav oss en fullständig service i världsklass.
Åker dit nästa gång vi besöker Visingsö.

Datum för besöket: augusti 2023
    • Atmosfär
    • Mat
1  Tack bosseg683
Omdömet skrevs 3 augusti 2023 från mobil enhet

Det är enkelt att recensera en väl genomtänkt restaurang. Den har allt man önskar vad det gäller service. Alltid hög servicenivå i form av ett glatt bemötande och oerhört tillmötesgående med olika önskemål, allt för att göra gästen nöjd.
Maten är varierad så den passar alla åldrar och smaklökar. Storlek och styrka kan justeras på alla rätter. All mat lagas från grunden med färska råvaror och kryddor. Maten håller högsta klass inom Thaimat.
Miljön inbjuder till trivsamma stunder för stora och små sällskap. Helst skall maten avnjutas i de nya ”hyddorna” utomhus!
Man har ett 100% genomarbetat tänk att ge gästen ett oförglömligt minne av helheten.
⭐️ 10 av 10 poäng ⭐️

Datum för besöket: augusti 2023
Tack alexandero756
Omdömet skrevs 25 juni 2023 från mobil enhet

Varje år i juni cyklar vi på Öa. Självklart blev det återigen ett besök här! Vi blev verkligen inte besvikna, otroligt god mat och mysig atmosfär. Glöm inte boka bord, vi såg många som fick vända pga den missen tyvärr.

Datum för besöket: juni 2023
Tack Elfgrena
Omdömet skrevs 13 maj 2023

Trevligt bemötande av omtänksam servitör. Maten var mycket god, det kändes verkligen att den är lagad från grunden och inget halvfabrikat. Menyn ger gästen mycket att välja på och miljön är mysig då man företrädesvis sitter i trädgården sommartid. . Detta var vårt första besök men vi kommer självklart gärna tillbaka!

Datum för besöket: maj 2023
    • Mat
1  Tack Therese K

Resenärer som tittade på Talay Thai tittade också på

Visingsö, Jönköpings län

Besökt Talay Thai? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt