Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
TripAdvisor
Visingsö
Publicera
Inkorg
Sök
Hotell i närheten
Omdömen (44)
Filtrera omdömen
44 resultat
Medlemsbetyg
4
22
15
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
4
22
15
3
0
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 44 omdömen
Omdömet skrevs 10 september 2018

Tyvärr inget jag återvänder till.Kan tyvärr inte rekomendera detta.
Rummen är väldigt små,luktar gammalt,,vilket det också var.Toaletten var i samma standar o luktade avlopp.Frukosten var som en vanlig snabbfrukost hemma.
men personalen var trevlig.

Rumstips: tyvärr var alla rummen lika illa
Datum för vistelsen: september 2018
  • Restyp: Reste med vänner
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack jannettemansson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 augusti 2018 från mobil enhet

Mysig plats med väldigt fina omgivningar runt ön. Man kan låna cyklar vilket gör det lätt att förflytta sig om man vill. Boendet är enkelt och vill man laga egen mat finns det kök med porslin å kylskåp i varje huskropp. Eftersom det är en konferens anläggning kan det vara bra att ringa innan om man har lätt för att bli störd.

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste i arbetet
1  Tack Marita T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 augusti 2018 från mobil enhet

1250 kr för ett ganska litet rum utan minibar, tunna plastmuggar, totalt två stycken i rummet. Alltså samma dåliga plastmuggar till både ev dricka o tandborstning. Och plast? borde de inte i dag byta ut mot något hållbart? Jo, självklart!

Datum för vistelsen: augusti 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack 607larsn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 juli 2018 från mobil enhet

Enkel standard på rummen, mer som ett vandrarhem. Maten på kvällen (två-rätters) var ok frukosten var mindre bra. Kändes som en mindre bra frukost hemma.

Vi hade tvestjärtar i både bäddsoffan (där barnen skulle sova) och i badrummet. Rummen var undermåligt städade.

Mysig natur runt hotellet.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack MSN77
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 juli 2018 från mobil enhet

Vi bodde på vandrarhemmet dvs inte själva hotellet.

Rummen är små och trivsamma men tyvärr väldigt lyhörda.

Det var varmt väder när vi var där och bristen på aircondition gjorde att det blev väldigt varmt i rummet.

Väldigt vacker miljö och en ren idyll i övrigt. Frukosten äter man på hotellets restaurang.

Datum för vistelsen: juli 2018
Restyp: Reste med familjen
Tack Stay289270
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen