Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (40)
Filtrera omdömen
40 resultat
Medlemsbetyg
5
20
12
3
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
5
20
12
3
0
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
712 av 40 omdömen
Omdömet skrevs 29 oktober 2017

En fantastisk plats för avkoppling. Vackert läge. Fina byggnader. Trevlig personal. Bra frukost.
Tyst och lugnt.Rummen välutrustade men utan lyx.
Bra sängar som gav skön sömn.
Pentry och allrum tillgängligt för alla.
Hit vill jag återvända.

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Per-Ola E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 oktober 2017

Enkelt hotell i fristående hus. Sex rum i varje hus med egen dusch, toalett, TV och dubbelsäng. Ett allrum med kök och kylskåp i varje hus. Hygglig frukost och serviceinriktad personal. En bra utgångspunkt för att uppleva Visingsö.

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack larob51
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2017 från mobil enhet

Enkelt 3 stjärnigt boende. Fristående hus med 6 separata rum med egen toalett, dusch och TV. Gemensamt kök samt kylskåp. Gemenskapsrum med TV, konferensbord och en liten soffgrupp. Bekväma dubbelsängar. Bra frukostbuffe med det nödvändigaste. Mycket goda 3 rätters menyer. Hjortytterfilen var riktigt god.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste med vänner
Tack Alf K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2017 från mobil enhet

Hottelet ligger fint och misigt. Ingen lyx. Bekväma sängar. Rent. Lyhörda rum. Bra frukost. Tyvärr bara en kort natt. Nästa gång stannar längre, kommer att hyra cykel för att utforska ön. Stället rekommenderas.

Datum för vistelsen: september 2017
Restyp: Reste i arbetet
Tack 2017Szakal
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 augusti 2017

Underbart att bara vistas på historisk mark. Lätt att ta sig fram på ön både på cykel bil och öns eget transportmedel : remmalag.. En 9- hålsgolfbana finns på,öns norra del. Platt eftersom man spelar på delar av landningsbanan

Rumstips: Alla tummen är bra . Alla dock ej handikappsanpassade då några ligger på andravåningen medvtrappa.
Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Maggan69
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen