Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Hotels.com
Bli belönad med One Key
Booking.com
ZenHotels.com
4 789 kr
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Christina W

Dissad

1,0 av 5 bubblorOmdömet skrevs 25 juli 2020från mobil enhet
Vi bokade ett familjerum på Hotel Mary och när vi kom fram fick vi reda på att poolen var stängd. Istället skulle vi få tillgång till en pool på ett annat hotell. Då vi tackade ja till detta så visade det sig att det inte gick. Platserna på stranden var också slut. Rummet vi fick var litet , gammalt och hade bara en dubbelsäng trots att vi hade bokat ett rum för fyra. Mannen i receptionen var mycket ovänlig och sa att vi fick skylla oss själva för att vi bokade så sent. Han försökte inte lösa situationen utan uppmanade oss att boka ett annat hotell. Han bad inte om ursäkt utan var tvärtom mycket arrogant.Besvikna åkte vi därifrån men hade turen att hitta ett annat hotell. Min make fick sedan en räkning på 2000kr som avbokningsavgift.
Datum för vistelsen: juli 2020
Resetyp: Reste med familjen
Ser du något problem med det här omdömet?
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mariano Savarese, ProprietarioHotel Mary Sorrento Coast, svarade på det här omdömet
Svarade 1 aug. 2020
Dear Guest,

I am very sorry to read about your experience!
Unfortunately your last minute booking was made a couple of hours before your arrival and as such our staff did not have chance to inform you in advance about our limited services at that time and that's why we offered a free cancellation of your booking.

About our services I inform you that our Sea club opened on 14th July 2020 and our Pool opened on 1st August 2020.

Your report about the room does not seem to match to real fact and you did not paid anything and no receipt was given to you.

Kind regards

Det här är det subjektiva svaret från en representant för ledningen och inte från Tripadvisor LLC.
Förteckningarna över bokningserbjudanden för varje verksamhet tar hänsyn till den ersättning som våra partner betalar till oss. Priserna som visas kan vara för olika rumstyper. De priser som visas är de lägsta tillgängliga, vilket motsvarar den billigaste tillgängliga rumstypen, som tillhandahålls av våra partner vid tidpunkten då användaren söker.
Hotell i närheten
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 742 kr
  • Hotels.com
0.4 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Pool
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    4 299 kr
  • Hotels.com
0.3 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    2 974 kr
  • Booking.com
0.6 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Precis vid stranden
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Hotels.com
  • ZenHotels.com
    1 434 kr
  • Booking.com
1.6 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfri parkering
Pool
Hotels.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    2 167 kr
  • Expedia.com
    2 227 kr
0.6 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Tripadvisor
2 719 kr
  • Hotels.com
  • Booking.com
  • Algotels
0.8 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Booking.com
  • Expedia.com
  • ZenHotels.com
    1 689 kr
  • Hotels.com
1.0 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Official Website
  • ZenHotels.com
    6 092 kr
  • Hotels.com
1.9 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Kostnadsfri parkering
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 548 kr
  • Hotels.com
0.6 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Precis vid stranden
Expedia.com
Bli belönad med One Key
  • Booking.com
  • ZenHotels.com
    1 200 kr
  • Hotels.com
0.3 km från Hotel Mary Sorrento Coast
Kostnadsfritt wifi
Precis vid stranden
Visa fler hotell i Vico Equense
Omdömen (703)
Filtrera omdömen
703 resultat
Medlemsbetyg
339
196
91
42
35
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
339
196
91
42
35
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 703 omdömen
Omdömet skrevs 25 juli 2020 från mobil enhet

När vi kom till hotellet gav de oss ett rum för 2 (vi hade bokat ett för 4 personer) och när vi klagade sa de att de inte hade flera rum.
Poolen var dessutom stängd och det var även deras shuttle till stranden och deras strand.
Hotellet är ett skämt.

Datum för vistelsen: juli 2020
Restyp: Reste med familjen
2  Tack Emeliewidhe
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Mariano Savarese, Proprietario på Hotel Mary Sorrento Coast, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2020
Google-översättning

Dear Guest,

I am very sorry to read about your experience, you made twoo reviews for the same fact I guess!
Unfortunately your last minute booking was made a couple of hours before your arrival and as such our staff did not have chance to inform you in advance about our limited services at that time and that's why we offered a free cancellation of your booking.

About our services I inform you that our Sea club opened on 14th July 2020, our Pool opened on 1st August 2020 and our shuttle service is normally running.

Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2019 från mobil enhet

Detta hotel kan jag varmt rekommendera! Först och främst för dess otroliga läge med en utsikt som man blir förälskad i! Vill också framhäva den underbara personalen som verkligen var serviceinriktad och alla från receptionen till restaurangpersonalen! Maten var fantastiskt bra under dom 3 dagar vår familj på 4 vuxna vistades där!

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Tack Gastone L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 21 augusti 2017 från mobil enhet

Vi bodde tre nätter på Hotel Mary. Vi bodde i ett familjerum med våra barn dom är 10 och 13 år. Rummet var stort, luftigt och välstädat. Badrummet var rymligt o funktionellt. Hotellet har en pool och en privat strand som man når genom att gå ca 10 minuter i ganska branta trappor eller åka en shuttelbuss som kostar pengar. Vi gillade den lite vilda stranden med svart lavasand. Hotellet var trevligt, fräscht och bjöd på en magnifik utsikt. Trevlig restaurang.

Datum för vistelsen: augusti 2017
Restyp: Reste med familjen
Tack 863karinn
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Omdömet skrevs 2 augusti 2015

Allt var fantastik och enligt hotells site beskrivningen. Fantastik utsikt (från rum, restaurang, pool) pool, privat strand, mat, personal, bilparkering och mm. Enda minus är wifi internet. Rekommenderas.

Rumstips: Högst upp på huset
Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Renlighet
    • Service
1  Tack Ness34
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
De här omdömena har maskinöversatts från engelska. Vill du visa maskinöversättningar?
Omdömet skrevs 23 juli 2019 från mobil enhet

Datum för vistelsen: juli 2019
Restyp: Reste med familjen
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Visa fler omdömen