Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Snabbt gott”

Ristorante da Luciano's
Rankad som nr 7 av 27 Restauranger i Stromboli
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 6 september 2016 från mobil enhet

Var ute kvällsturen från tropea . Stannade här för att äta, tog ett par pizzor bla. seciliana med ansjovis jätte god. Snabb service gott vin

Datum för besöket: september 2016
Tack Observanten
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (662)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 662 omdömen

Omdömet skrevs 3 augusti 2016 från mobil enhet

Jättebra lunch och fantastisk utsikt! Omtänksam och trevlig personal. Rekommenderas varmt, vi längtar redan tillbaka.

Datum för besöket: juli 2016
Tack Annsi1959
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2016 från mobil enhet

Urdålig mat och service! Personalen var direkt otrevlig! Rekommenderar inte! Blev rekommenderad detta ställe men tyvärr......blev inte mätt å nästan förolämpad av den okompetenta servitrisen.

Datum för besöket: maj 2016
Tack evakristina2015
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 maj 2016 från mobil enhet

En fint placerad restaurang upp på en klippa vid kyrkan i byn. Centralt och bra placering när du ska vänta på att vandra upp till Stromboli. Den har en bedårande utsikt över havet och Stromboli. Buffé serveras över dagen. bra service ok priser

Datum för besöket: maj 2016
Tack tvz2014
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2014

Från gatan ser denna restaurang inte så märkvärdig ut, men de har en härlig uteserveringsveranda med en förtjusande utsikt. Dessutom var vi så nöjda med vårt första besök här att vi gick hit en gång till innan vi reste från ön. Pizzorna var mycket goda och prisvärda.

Datum för besöket: juli 2014
    • Standard
    • Atmosfär
    • Service
    • Mat
Tack Jamenbin
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Ristorante da Luciano's tittade också på

Stromboli, Aeolian Islands
Stromboli, Aeolian Islands
 
Stromboli, Aeolian Islands
Stromboli, Aeolian Islands
 
Stromboli, Aeolian Islands
Stromboli, Aeolian Islands
 

Besökt Ristorante da Luciano's? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt