Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Vacanza in Luglio”

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 6 sidor till!
Residenza Villa Lidia
Rankad som nummer 255 av 289 hotell i Riccione
Omdömet skrevs juli 26 2017
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2017, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack mmsas
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Riccardo D, Responsabile relazioni con la clientela på Residenza Villa Lidia, svarade på det här omdömetSvarade september 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (21)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk

48 av 21 omdömen

Omdömet skrevs september 20 2016
Google-översättning

  • Bodde här: Augusti 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack DaniPD
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Riccardo D, Responsabile relazioni pubbliche på Residenza Villa Lidia, svarade på det här omdömetSvarade december 20 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 30 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2016, reste med familjen
Tack Massimo M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Riccardo D, Responsabile relazioni pubbliche på Residenza Villa Lidia, svarade på det här omdömetSvarade september 21 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs maj 12 2016 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2015, reste med vänner
Tack ChiaraS0fia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Riccardo D, Responsabile relazioni con la clientela på Residenza Villa Lidia, svarade på det här omdömetSvarade juni 13 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs januari 7 2016
Google-översättning

  • Bodde här: September 2015, reste som ett par
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Tack 75FamilyT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Riccardo D, Responsabile relazioni con la clientela på Residenza Villa Lidia, svarade på det här omdömetSvarade juni 13 2016
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Riccionehotell
0,5 km bort
Hotel Polo
Hotel Polo
Nr 11 av 289 i Riccione
528 omdömen
2,2 km bort
Noha Residence Hotel
Noha Residence Hotel
Nr 172 av 289 i Riccione
133 omdömen
0,2 km bort
Hotel Dory
Hotel Dory
Nr 10 av 289 i Riccione
1 723 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0,6 km bort
Atlantic Hotel Riccione
Atlantic Hotel Riccione
Nr 13 av 289 i Riccione
2 025 omdömen
1,1 km bort
Hotel Augustus Riccione
Hotel Augustus Riccione
Nr 2 av 289 i Riccione
2 209 omdömen
1,6 km bort
Hotel Select Suites & Spa
Hotel Select Suites & Spa
Nr 12 av 289 i Riccione
1 257 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Residenza Villa Lidia? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Residenza Villa Lidia

Adress: Viale Alfredo Catalani 19, 47838 Riccione, Italien
Region: Italien > Emilia-Romagna > Province of Rimini > Riccione
Bekvämligheter:
Strand Kostnadsfri parkering Pentry Husdjur tillåtna (hundar/husdjur välkomna ) Swimmingpool
Typ av hotell:
Rankad som nummer 255 av 289 hotell i Riccione
Prisklass: 587 kr - 1 624 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:3-stjärnigt — Residenza Villa Lidia 3*
Antal rum: 12
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Hotels.com, Booking.com, Expedia och TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Residenza Villa Lidia. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt