Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Normale”
Omdöme om Green Bay Village

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 2 sidor till!
Green Bay Village
Rankad som nummer 11 av 18 temaboenden i Pineto
Omdömet skrevs augusti 30 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
Tack Luca T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme
Omdömen (36)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 36 omdömen

Omdömet skrevs augusti 23 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
Tack altrove80
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 19 2017 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
Tack Addormentato
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CerranoServices, Direttore generale på Green Bay Village, svarade på det här omdömetSvarade augusti 21 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 14 2017
Google-översättning

Tips för att välja rum: I piani alti sono più silenziosi; si sconsigliano gli appartamenti che hanno solo vista interna senz ...
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: Augusti 2017, reste med familjen
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack ant0nia66
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 9 2016
Google-översättning

  • Bodde här: Juli 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
4  Tack GIANNIBrescia
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
CerranoServices, Direttore generale på Green Bay Village, svarade på det här omdömetSvarade maj 5 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Resenärer tittade även på dessa Pinetohotell
0.3 km bort
Hotel Mare Blu Resort & SPA
2.4 km bort
Hotel Roma
Hotel Roma
Nr 10 av 24 i Pineto
39 omdömen
1.4 km bort
Hotel Saint Tropez
Hotel Saint Tropez
Nr 5 av 24 i Pineto
110 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
0.4 km bort
Pineto Resort
Pineto Resort
Nr 2 av 19 i Pineto
58 omdömen
1.9 km bort
Holiday Rendez Vous
Holiday Rendez Vous
Nr 6 av 18 i Pineto
35 omdömen
7.0 km bort
Domus Primavera
Domus Primavera
Nr 7 av 19 i Pineto
18 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Green Bay Village? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Green Bay Village

Adress: Via Stati Uniti d'America 20, 64025, Pineto, Italien
Region: Italien > Abruzzo > Province of Teramo > Pineto
Typ av hotell:
Rankad som nummer 11 av 18 temaboenden i Pineto
Hotellklass:4-stjärnigt — Green Bay Village 4*
Antal rum: 23
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med Booking.com, TripOnline SA och 5viajes2012 S.L. så att du tryggt kan boka med Green Bay Village. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt