Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Tripadvisor
Publicera
Inkorg
“Utmärkt!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Villa -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Moena, Province of Trento, Trentino-Alto Adige

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Jonas L
1 omdöme
“Utmärkt!”
Omdömet skrevs 12 mars 2018 för en vistelse i februari 2018

Ett mycket bra boende i Moena, nära till allt. Bra lägenhet med alla bekvämligheter, bra sängar. Och en förtjusande värdinna!

Datum för vistelsen: februari 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ivana V
1 omdöme
Omdömet skrevs 19 februari 2019 för en vistelse i februari 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: februari 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Stefania ...
2 omdömen
Omdömet skrevs 11 augusti 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Iarisvale
Nivå 4 Skribent
36 omdömen
13 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 26 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 31 juli 2017 för en vistelse i juli 2017
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: juli 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt