Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Perfekt läge nära till det mesta.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Mycket bra
7 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Andelslägenhet/lägenhet -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Marina di Massa, Massa, Province of Massa Carrara, Toscana

Omdömen från våra medlemmar

Mycket bra - baserat på 7 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Datum | Betyg
  • Engelska först
  • Franska först
  • Italienska först
  • Svenska först
  • Ospecificerat
  • Alla senaste på svenska
Svenska först
Engelska först
Franska först
Italienska först
Svenska först
Ospecificerat
Alla senaste på svenska
Svenska först
Ellen O
1 omdöme
“Perfekt läge nära till det mesta.”
Omdömet skrevs 14 augusti 2016 för en vistelse i augusti 2016

Fantastisk omgivning.Nära till havet och bra returanger nära och trevligt folk som är väldigt hjälpsamma.Utsikt på fantastiska berg.

Standard Rum
Läge Renlighet
Service
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 18 2016
Ospiti molto gentili e carini. La comunicazione è stata fluida, gli orari sono stati rispettati e hanno lasciato l'appartamento in perfetto stato! Consigliati!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
AlexaVaca ...
Frankfurt, Tyskland
1 omdöme
Omdömet skrevs 8 september 2015 för en vistelse i september 2015
Google-översättning

Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur användbara var vägbeskrivningarna till verksamheten?
Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten? Hotellets skick på det stora hela
Sängar och madrasser Kök och redskap
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: Size of Apartment and equipment
Gillade minst: Traffic noise, very tight street, distance to beach
Resegrupp: Familj med småbarn
Din ålder 25-34
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 10 2015
I'm sorry for this inconvenience . The garage is 4.80 meters long and 2,80 meters large . It's not small!It ' a little ' small the hall , serves some maneuvering more when you have large cars . Guests with large cars like yours have used it , it takes a little ' more patience with the maneuvers . However we solved , parking in the street are not lacking ! Thanks for all!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Explorati ...
Soisy-sur-Seine, Frankrike
1 omdöme
Omdömet skrevs för 2 veckor sedan för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
sep 3 2018
Mi dispiace, ma purtroppo l'orario dei netturbini non dipende da me. Non posso farci nulla. Il garage è 14 metri quadrati...una metratura ordinaria. Dare 3 mi sembra molto penalizzante.
Saluti
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andrey B
1 omdöme
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
SIMOES F
1 omdöme
Omdömet skrevs 30 augusti 2015 för en vistelse i augusti 2015
Google-översättning

Resegrupp: Avec mon époux(se) / partenaire
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
aug 31 2015
Grazie di tutto! Siete stati degli ospiti esemplari! Siete i benvenuti quando vorrete!
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
TripAdvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt