Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (75)
Filtrera omdömen
75 resultat
Medlemsbetyg
56
19
0
0
0
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
56
19
0
0
0
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 75 omdömen
Omdömet skrevs 2 augusti 2018
Google-översättning

Tips för att välja rum: We had a room on the 5th floor, opposite the elevator, wonderful view on the sea but the noise was killing it a little.
  • Bodde här: juli 2018, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laura L, Responsabile relazioni pubbliche på Hotel Apollonia, svarade på det här omdömetSvarade 6 augusti 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2018
Google-översättning

  • Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Service
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laura L, Responsabile relazioni pubbliche på Hotel Apollonia, svarade på det här omdömetSvarade 27 augusti 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laura L, Responsabile relazioni pubbliche på Hotel Apollonia, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 augusti 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: augusti 2018, reste med familjen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laura L, Responsabile relazioni pubbliche på Hotel Apollonia, svarade på det här omdömetSvarade 14 augusti 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 juni 2018 från mobil enhet
Google-översättning

Bodde här: juni 2018
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Laura L, Responsabile relazioni pubbliche på Hotel Apollonia, svarade på det här omdömetSvarade 27 juni 2018
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen