Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Atahotel Naxos Beach
Hotell i närheten
Hotel Costa Azzurra(Giardini Naxos)
78 US$
76 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Villa Linda(Giardini Naxos)(Mycket prisvärt!)
77 US$
73 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Kalos(Giardini Naxos)
101 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Precis vid stranden
B&B Il Marranzano(Giardini Naxos)(Mycket prisvärt!)
71 US$
67 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Arathena Rocks Hotel(Giardini Naxos)
97 US$
76 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Villa Daphne(Giardini Naxos)
150 US$
147 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hotel Caesar Palace(Giardini Naxos)
85 US$
74 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Fri parkering
  • Frukost ingår
Diamond Naxos-Taormina(Giardini Naxos)
431 US$
297 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Hilton Giardini Naxos(Giardini Naxos)
236 US$
221 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Precis vid stranden
Hotel Palladio(Giardini Naxos)
196 US$
181 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 747)
Filtrera omdömen
1 747 resultat
Medlemsbetyg
785
596
243
86
37
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
785
596
243
86
37
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 1 747 omdömen
Omdömet skrevs 3 september 2016

Stort hotell med lite avstånd att gå om man inte bor i huvudbyggnaden. Vi har all inclusive och har inget att klaga på där. Underhållningsgänget är helt underbara och många, även övrig personal är riktigt serviceminded. Det finns flera pooler att välja på och hotellet har ett eget strandavsnitt (grusstrand) med bar där också all inclusive ingår. Solstolar och parasoll ingår i all inclusive annars kostar detta. Hotellet anordnar fri buss flera ggr om dagen till och från Taormina men kom ihåg att den ska bokas dagen innan. Hotellområdet liksom rummen är verkligen välstädat. Fritt WiFi i huvudbyggnaden och på stranden och vi har sån tur att WiFi räcker till vårt rum trots att vi inte bor i huvudbyggnaden.

  • Bodde här: september 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
Tack Patrik A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 augusti 2016 från mobil enhet

Jag och sambon bodde här i två veckor och trivdes bra. Rummen var lite omoderna men rent och fint då det städades och byttes lakan och handukar dagligen. Bra med AC och litet kylskåp. Lite lyhörda rum, ljud utifrån och ljud från grannar hördes då och då. Hotellområdet är välskött med stora grönområden och tre välskötta pooler. Poolområdet städades noga varje morgon och öppnade vid 10-tiden. Mycket lekar, vattengympa och musik vid poolen. Det var ofta shower vid hotellets egen amfiteater, de började vid 22.00. Frukosten var mycket bra, det fanns mycket att välja på och det var alltid väl påfyllt. All personal hälsade alltid och var mycket artiga. Från hotellet finns gratis minibussar som går till taormina. Restaurangen Stella di mare vid stranden hade goda pizza och pastarätter. På hotellområdet måste du betala med ditt nyckelkort till rummet, kortet kunde laddas på vid olika automater. Allt betalas med detta kort, även solstolar på stranden. Det vi upplevde som negativt var att solstolarna på stranden var väldigt dyra, 12-17 euro beroende på hur nära havet du vill vara. Vi tyckte också det var negativt att vi var tvungna att checka ut och lämna rummet klockan 10.00. Vi frågade om vi kunde ha rummet något längre då vår buss till flygplatsen gick klockan 18.00, hotellet ville då att vi skulle betala 70 euro för att få ha kvar rummet i några timmar till, vilket vi tackade nej till. Väskorna fick vi förvara i ett bagagerum som var obevakat. Alltså fick vi släpa med alla värdesaker under dagen. Wifi fungerade endast på vissa plaster på hotellet, ej på rummet.

Bodde här: juli 2016, reste som ett par
Tack Kajsa R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMAntonioTommasi, General Manager på Atahotel Naxos Beach, svarade på det här omdömetSvarade 25 augusti 2016
Google-översättning

Dear Guest,
Thank you very much for taking the time to write and convey your comments and observations having stayed with us here at Naxos Beach Hotel.
We make a great deal of effort to meet guests’ expectations, trying to provide a high-level service that might satisfy as much as possible. It takes a lot of commitment and competence; we’re glad you appreciated the surroundings, especially the pool areas: the maintenance staff is deeply involved in the activities and if the outcome lives up to your expectations, the credit definitely belongs to them.
The Wi- Fi service is available in the Hotel rooms and in public areas ( hall, restaurants, bars, pools); we’re working on a project focused on improving it enhancing the service: in the Villas and Parco areas
we have already created several free WI-FI zone.

On behalf of all of us here at Naxos Beach, it was such a pleasure to have you staying on our Resort and we are certainly looking forward to welcoming you both back next year.

Sincerely

G.M.

Antonio Tommasi

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 juli 2016

Generellt dålig information om aktiviteter,restauranger och allt där emellan. Poorna öppnar 10.00, kasst. Underhållningen börjar 22, inget för barn alltså. Wi-fi finns endast runt receptionen. Åk till Etna och Stromboli när ni är här.

  • Bodde här: juni 2016, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Ziggesolros
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2015 från mobil enhet

Vi bodde här sista veckan i Augusti, i en av "lägenheterna". Hotellområdet är mycket stort, så det tog en stund att komma från Hotellområdets portar till våra rum. Utanför rum/poolområden är det som en trädgård, fylld med olika träd och buskar - mycket vackert! Själva anläggningen i sig är inte speciellt modern. Rummen var inte heller nyrenoverade precis. Skulle säga att de var okej, inte FFFF som Fritidsresor säger. Men om man inte har några direkta förväntningar är det helt ok! Personalen är trevlig, det enda jag har att anmärka på är att städningen var nog bland de sämre jag varit med om... de verkade inte damsuga/torka golven. Lite dåligt torkat vid handfat. Dock rena (och många!) nya handdukar varje dag.

Frukosten var okej, finns det mesta. Vi prövade deras (dyra!) buffe som var i samma lokal som frukosten, kan verkligen råda er till att skippa denna och äta utanför hotellet istället!

Finns två stora pooler på området, en av dem en riktig simbassäng, vilket var jag tyckte var trevligt!

Tips: Man kan få ett papper av Fritidsresor-guiden som ger en gratis solstolar vid stranden! Annars är de väldigt dyra...

Bodde här: augusti 2015, reste med familjen
3  Tack jagelinandersson
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
GMAntonioTommasi, General Manager på Atahotel Naxos Beach, svarade på det här omdömetSvarade 19 september 2015
Google-översättning

Dear Guest,
Thanks for being our guest at Atahotel Naxos Beach and sharing your experience.
The maintenance service requires many efforts by our team: they try to keep well-finished and charming the 14-hectares garden surrounding the Hotel, providing also frequent and accurate interventions in the Villette. They are equipped with everything, we’re glad your kids appreciated the accommodation and its advantages. Furnishings are consistent with the style of the Hotel; we’ll try to improve the efficiency of cleanings-service, putting more accuracy and energies.
Our four restaurants staff works hard with dedication to meet the quality standards: the food service is particularly structured and need a meticulous schedule. Our aim is to satisfy all guests’ tastes and expectations; we’re going to realize several enhancements, so I wish to host you again and let you fully enjoy our service.
Sincerely,

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2015 från mobil enhet

Detta hotell är stort med gym, 2 pooler där den ena är 50 m. Scen med uppträde varje kväll. Stor frukost. Dock kostar solstolarna vid havet mycket om man inte har all inklusive, kostar från 12 till 8 euro. Stranden är stenig och smågrusig. Personalen är trevliga och hotellet rent. Man får rena handdukar varje dag och städat. På 10 minuter är man vid en busstation och kan åka till Taormina tur och retur för 3 euro. Hotellet har gratis buss till linbanan upp till Taormina som kostar 6 euro tur och retur.

Bodde här: juni 2015, reste som ett par
1  Tack LPNeumann
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen