Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Något dyrt”
Omdöme om Lido La Romantica

Lido La Romantica
Rankad som nr 17 av 149 Restauranger i Giardini Naxos
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

18 eur för solstolar.
Sandstrand och hoppborg på vattnet. Badvakter som faktiskt kollar på vattnet.

Deras paninis var lite degiga. Men helt ok. Billiga och gjordes på beställning.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack I4183VSvictorl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (555)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

711 av 555 omdömen

Omdömet skrevs 19 oktober 2016

Härlig beachclub med fin strand och trevlig personal. Käkade lunch på restaurangen och var mycket nöjda med både service, mat och dryck.

Datum för besöket: oktober 2016
Tack Maria J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 oktober 2016

Åt här 2 gånger på lunch. Bra mat men dyrt ! Åt en god omelett en dag och en toast stor som två den andra. Gott men inte mer !
Trevlig personal första dagen , mindre trevlig nästa så ger ett blandat intryck.

Datum för besöket: maj 2016
Tack nilla54
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 september 2016 från mobil enhet

OK restaurang med trevligt läge på stranden. Stort utbud med både vanlig mat och pizza. Ok Saltimbocca och grillade grönsaker. 50 euro för två kötträtter och två glas vin.

Datum för besöket: september 2016
Tack 490catherinej
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 september 2016 från mobil enhet

Alltid lika trevligt att återkomma hit. Lite lungt och skönt att sitta här speciellt i soffgrupperna. Ta ett glas prosecco - som var ovanligt stort - med tilltugg som ingår.
Fin utsikt både över stranden, Taormina och Castelmola.
Trevlig personal. Toaletterna är både för bargäster och strandgäster så har man otur kan det vara både lite blött och sandigt.
Återkommer gärna hit.

Datum för besöket: september 2016
Tack Brigitta48
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Lido La Romantica tittade också på

Giardini Naxos, Province of Messina
Giardini Naxos, Province of Messina
 
Giardini Naxos, Province of Messina
Giardini Naxos, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Giardini Naxos, Province of Messina
 

Besökt Lido La Romantica? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt