Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Okej ”
Omdöme om La Vela

La Vela
Rankad som nr 23 av 138 Restauranger i Giardini Naxos
Prisklass: 18 US$ - 59 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Romantiska möten, Vacker utsikt
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs för 4 veckor sedan från mobil enhet

Maten var helt okej, men inget över sig. Ganska omysig inredning och Servicen var lite si och så med. Men restaurangen håller väl en okej nivå som ”turisthak längs stranden.

Datum för besöket: september 2020
Tack PetraL843
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (1 147)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 147 omdömen

Omdömet skrevs 4 juli 2018 från mobil enhet

mycker nöjda med kvällens mat, en Quattro stagione, caprese, Breasola, Swärdfisk och gott vitt vin till.

Datum för besöket: juli 2018
Tack annbO4872SV
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 augusti 2017 från mobil enhet

God mat men inget wow. Bra kaffe. Prisvärt. Bra service. Kan tänka mig äta här igen. Rekommenderar deras gnochi. Carbonaran var lite för såsig.

Datum för besöket: augusti 2017
Tack I4183VSvictorl
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 augusti 2017 från mobil enhet

Vi var nöjda med både förrätt och mixed grillad fisk som varmrätt. En mycket bra mellanklass restaurang.

Datum för besöket: augusti 2017
1  Tack jesa67
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 juli 2017 från mobil enhet

Mycket bra restaurang rent snyggt trevlig personal. Att maten sen va grym gör inte saken sämre. Tog in kött rätter 2dgr irad blev inte besviken. Sen kan man tycka att 20 euro för en köttbit med sås är dyrt. För sen får man betala för allt runtomkring som potatis, bordsdekoration och bröd.

Datum för besöket: juli 2017
Tack Tony T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på La Vela tittade också på

Giardini Naxos, Province of Messina
Giardini Naxos, Province of Messina
 
Taormina, Province of Messina
Taormina, Province of Messina
 

Besökt La Vela? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt