Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fanstastisk pizza!”

Tre Porte (The Three Doors)
Rankad som nr 11 av 45 Restauranger i Castellina In Chianti
Certificate of Excellence
Kök: Italienskt
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Större grupper, Familjer med barn
Middagsalternativ: Middag, Lunch, Sent på kvällen, Bokningar
Omdömet skrevs 25 juni 2017 från mobil enhet

Här åt vi förmodligen de bästa pizzor vi någonsin ätit! Mycket trevlig och personlig service. Missa inte den sköna uteplatsen på terrassen på baksidan (istället för den på gatan).

Datum för besöket: juni 2017
Tack Johan E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (707)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 707 omdömen

Omdömet skrevs 4 juni 2017

Vi åt dom bästa pizzorna vi någonsin ätit. Tomatsåsen var hemgjord och i en klass för sig. Jag åt en som heter Chianti, med salami. Kan verkligen rekommenderas. Bra service med trevlig personal.

Datum för besöket: maj 2017
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack 945ingridn
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 juli 2016

Höga ambitioner som man inte riktigt kan leva upp till. Avancerade uppläggningar. Goda pizzor. Populärt.

Datum för besöket: juli 2016
Tack Eva E
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2015 från mobil enhet

Vi åt lunch här, restaurangen var fullsatt, personalen hanterade det bra, även om viss väntetid uppstod. Maten carbon, men långtifrån minnesvärd, pizzorna sannolikt bästa köpet där

Datum för besöket: juli 2015
Tack Hakannova
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 maj 2012

Här åt vi den bästa pizzan under vår italienresa. Vi provade även en grillrätt med kronärtskockor som var mycket god.

Datum för besöket: maj 2012
Tack Ninni A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Tre Porte (The Three Doors) tittade också på

Castellina In Chianti, Province of Siena
Castellina In Chianti, Province of Siena
 
Castellina In Chianti, Province of Siena
Castellina In Chianti, Province of Siena
 
Castellina In Chianti, Province of Siena
Castellina In Chianti, Province of Siena
 

Besökt Tre Porte (The Three Doors)? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt