Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Expedia.com
85 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-21
Boka nu, betala på plats
Booking.com
79 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 21-03-21
Trip.com
87 US$
66 US$
Se erbjudande
SPARA 21 US$
eDreams79 US$
Hotels.com85 US$
Hurb87 US$
Visa alla 15 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (382)
Filtrera omdömen
382 resultat
Medlemsbetyg
78
147
90
38
29
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
78
147
90
38
29
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 382 omdömen
Omdömet skrevs 15 december 2019

Hissen funkade inte fick gå tre våningar.En handuk var. Dålig frukost fanns knappt något att äta. Nä inge bra hotell tyvärr. Rent och snyggt. Men det var allt. Hörde att hissen var avstängd även förra året under hundmässan när andra bott där. Inge bra betyg.

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste med vänner
Tack Annica L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 december 2019

Allt var bra, det som var bäst personalens bemötande. Vill förtydliga då jobbade en tjej som var thailändsk tror jag. Hon var super bra.
Förutom det rummet var fräsch, frukosten var bra, städningen var jätte bra.

Datum för vistelsen: december 2019
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack alice847
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 november 2019 från mobil enhet

Mycket slitet, lyhörda rum som inte renoverats senaste 20 åren. Otrevlig personal som struntar i gästerna. Behövde strykjärn och tjejen i receptionen sa att det är utlånat. Ett enda för hela hotellet. Hon visste inte hur länge det var utlånat och bara ryckte på axlarna och gick iväg!
Varma rum med dålig luft, var tvungen att öppna fönstret men då kunde jag inte sova pga pendeltåget som susade förbi och all annan trafik.
Enkel frukost och bara bröd och lite pålägg och yoghurt.
Matos från köket sprider sig in till rummen.
Det borde inte heta hotel. Ett enkelt vandrarhem som inte är värd ens en stjärna. Aldrig mer!

Datum för vistelsen: november 2019
Restyp: Reste i arbetet
Tack jarivan
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 september 2019

Aldrig mer!! Det är inte värd pengarna och personalen var super otrevliga. Har aldrig blivit bemött så dåligt inom den här branschen, frukosten urtråkigt och tog slut redan 8:30. Dagis i närheten som gör det omöjligt att koppla av. Delad badrum och toa mittemot rummet, mycket folk hela tiden. Parkering kostar 120 SEK extra.

Datum för vistelsen: september 2019
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack azajoon
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2019

Detta var min tredje gång jag besökte hotellet och tredje gången gillt har den varit strålande, god frukost, vänlig personal, bra bastu och duschutrymmen. Det som var negativt denna gång var att rummet var väldigt dammigt, men annars fanns det inget att klaga på.

+ till frukostavdelningspersonalen, Mannen som avdukade borden var väldigt proffsig och bemötande.

Datum för vistelsen: augusti 2019
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack jet5884u821
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen