Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Underbar semester i pittoresk fransk by”
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
3 sovrum, 2 badrum, för 12
Rians, Var, Provence

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

848sofiat
1 omdöme
“Underbar semester i pittoresk fransk by”
Omdömet skrevs 21 maj 2020 för en vistelse i juli 2019

Fantastisk semester i en liten pittoresk och charmig by, som trots sin storlek erbjuder allt man kan önska. Huset är underbart med sin franska charm och egna pool. Det är fint inrett och bjuder på generösa sällskapsytor både inomhus och ute i den insynsskyddade trädgården. Läget är toppen för att åka på dagsutflykter till både vingårdar, havsbad, shopping och massa annat. Värdparet kan inte vara bättre! Så himla trevliga och bjuder på sina bästa tips på hur semestern kan maximeras utifrån personliga intressen och önskemål. Vi längtar tillbaka :)

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
merjakent ...
2 omdömen
“Fantastisk och genuint på Maison Garney i Provence!”
Omdömet skrevs 13 maj 2020 för en vistelse i juli 2018

Vi rekommenderar varmt att er nästa drömsemester går till Maison Garney! Värdparets välvilja att delge av sina kunskaper i Rijans med dess franska kultur är helt ovärderliga och ger minnen för livet. Vill särskilt uppmana att uppleva vandringslederna i bergen med dess fantastiska vyer över det bedårande landskapet!

Datum för vistelsen: juli 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
V1647WAth ...
Nice, Frankrike
1 omdöme
“Personlig, genuint Franskt.”
Omdömet skrevs 11 maj 2020 för en vistelse i juni 2019

Ett mycket bra och lugnt ställe. Perfekt boende för kompisar, familjen, arbetskompisar eller dina nära och kära.
I byn (Rians) så finns det mesta som behövs för att man ska trivas i byn. Poolen som finns tillgänglig är ett stort plus i helhets upplevelsen. Finns mycket att upptäcka i närheten som t.ex. Sillans la Cascade ett litet "paradis" som finns ca 30 min bort med bil.

Datum för vistelsen: juni 2019
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Q4955PZsu ...
1 omdöme
“Genuint boende”
Omdömet skrevs 9 maj 2020 för en vistelse i september 2019

Man får ett superbra, rent boende och ett fantastiskt värdpar Viktoria och Micke. Man känner sig verkligen som en del av Rians. Det är ju inte turistigt utan man kan verkligen leva som om man är en del av Frankrike. Alla i närområdet är väldigt trevliga och hjälpsamma trots att man inte kan någon franska. Vi har återvänt flera gånger och kommer gärna tillbaka igen . Från Rians har man nära till både Marseilles, Nice och många andra jättefina platser men man bor ändå i en intim by med bageriet runt knuten. Maison Garney är väl värt ett besök.

Datum för vistelsen: september 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
tomasn757
2 omdömen
“Tomas”
Omdömet skrevs 8 maj 2020 för en vistelse i juni 2019

Vecka 23 Viktoria mötte oss med ett leende och hunden Suki - förlåt stavning. Ledde oss till Maison Garney. Här spenderade vi en fantastisk semestervecka. I en lägenhet som inrymmde oss alla 8 personer. All bekvämlighet tillgänglig inte minst den fantastiska innergården med pool poolhus grill och matplats/häng för oss alla. Området Rians bjuder på massor av möjligheter till aktiviteter, aktiva som avkoppling. // Tusen tack för utomordentlig gästfrihet till Micke o Viktoria från Luleågänget

Datum för vistelsen: juni 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt