Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (138)
Filtrera omdömen
139 resultat
Medlemsbetyg
16
36
42
26
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
16
36
42
26
19
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
2833 av 139 omdömen
Omdömet skrevs 12 februari 2020

På deras hemsida står det att det serveras buffé, men icke. När vi kom fanns det nästan ingen mat alls. Efter påpekande kom det så småningom ut lite sallad och varmrätt. Personalen verkade inte förstå att man måste fylla på hela tiden.Familjen var där för att fira födelsedag på lunchen.

Rumstips: Ring och hör vad som serveras innan ni åker dit.
Datum för vistelsen: februari 2020
    • Läge
    • Service
Tack bjurab
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vacation41722485159, Informationsansvarig på Lanthotell Lögnäs Gård, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2020

Tack för ditt omdöme! Vi är ledsna för att ni fick den upplevelsen, det är inte vår mening. Vi har inte buffé på lunchen och om du har sett det någonstans på vår hemsida så får du gärna meddela så att vi kan rätta till det. Givetvis ska det ändå finnas mat framme, vi tar med oss av din kritik och pratar med berörd personal. Ni är välkomna igen förstås för en bättre upplevelse.

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 6 februari 2020

Jag och min man hade en trevlig vistelse på spaet med bra service. Det finns en del förbättringsområden på spaet men det är helt klart väl godkänt för priset! Det är rymligt och man kan förflytta sig mycket bland de olika sakerna vilket gör att timmarna springer iväg.
Lunchen på restaurangen var även god!

Datum för vistelsen: februari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack Amanda T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Vacation41722485159, Informationsansvarig på Lanthotell Lögnäs Gård, svarade på det här omdömetSvarade 25 februari 2020

Trevligt att ni gillade att vara hos oss och tack så mycket för din recension!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 februari 2020 från mobil enhet

Mysigt ställe på en gård. Härliga miljöer. Gott om plats. Sparitualen kändes skön för hela kroppen. God mat. Musikquizet var riktigt roligt. Massagefåtöljerna var bra. Svarade snabbt på både mejl och telefonsamtal.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste med vänner
Tack SabinaA202
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 januari 2020 från mobil enhet

Jag var förbered på att omdömen var blandade. Hade hört några också som var sisådär. Det är en gammal gård som är ombyggd. Hotellrummen var små, trångt på toa o i stort behov av uppfräschning. Tv fungerade inte, dåligt med uttag, sängarna katastrofalt dåliga o gamla. Handduk o badrock hade sett sina bättre dagar.
Spa avdelningen var liten, men helt okej. Nyårsmaten bestod av skaldjursbuffé som var okej. Dyrt med tanke på rummens standard.

Datum för vistelsen: januari 2020
Restyp: Reste som ett par
Tack vafflan10p
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 december 2019 från mobil enhet

Bodde i Hotelldelen.
Ett väldigt litet "lantligt" rum med en mini liten tv.
Men det var mysigt och sängen var bekväm.
Toalett med dusch som hade bra tryck och varmt vatten.

Spa-avdelningen var bra men med vissa förbättringsområden.
Den varma källan utomhus kunde varit några grader varmare
Likaså bubbelpoolen inomhus.
Där var rent och fräscht överallt.

Baren fanns på plan två i "spahuset" med ett ganska tunnt utbud av dryck.

Alkoholhaltiga drycker fick endast förtäras i vissa av spa-rummen, och inte utomhus.
Det kommer ändras när tillstånd går igenom som jag försod det.

Restaurangen serverade julbord och det var toppen
Vi saknade inget och det var mycket gott!

Frukosten var riklig och god, fantastisk omelett

Ett plus till personalen också, trevliga och väldigt serviceinriktade

Datum för vistelsen: december 2019
Restyp: Reste som ett par
Tack Ida76
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen