“God sallad”

Fresh Food Kumla
Rankad som nr 6 av 33 Restauranger i Kumla
Restauranginformation
Omdömet skrevs 13 augusti 2024 från mobil enhet

Gillar verkligen salladen här, andra gången denna vecka som jag äter här
Uteserveringen är kanske inte så fin men den duger

Datum för besöket: augusti 2024
Tack Mikael S
Språk

Omdömet skrevs 15 februari 2024

Beställde pannkakor till barnen.två portioner som va värmda imikron .blev stenhårda o gick ej o äta.bakad potatis värmd i mikron..betalade ca 300.med allt.kommer aldrig äta där.mer.dyrt för den kvaliteten.unga ointresserade personer som.jobbar där.ne aldrig i livet.detta var i kumla.

Datum för besöket: augusti 2023
    • Atmosfär
    • Mat
Tack angie d
Omdömet skrevs 10 juli 2022 från mobil enhet

Fräsch sallad med god smak. Bra lokal. Parkering nära. Det tog en bra stund att fatta appen, om vi skulle använda appen eller inte, om vi var inloggade eller inte, samt att det säkert hade gått mycket fortare om vi hade beställt direkt i kassan.

Datum för besöket: juli 2022
Tack perolofh867
Omdömet skrevs 23 oktober 2021

Eran sallad är god & fräsch men att den är värd 115kr är verkligen överdrivet. Kostade 109kr för några månader sedan och även det var alldeles för dyrt för en sallad.

Datum för besöket: oktober 2021
Tack 765idak
Omdömet skrevs 25 augusti 2018 från mobil enhet

Maten är helt ok och salladerna är matiga. Tycker dock priset är lite i högsta laget för en sallad. Högrevsburgaren är god och prisvärd. Lite rörigt system med två olika kassor för varm mat/sallad.

Datum för besöket: juni 2018
4  Tack s0pran0666

Resenärer som tittade på Fresh Food Kumla tittade också på

Brändåsen, Örebro län

Besökt Fresh Food Kumla? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt