“Bästa salladen i Örebro/Kumla”
Omdöme om Fresh Food Kumla

Fresh Food Kumla
Rankad som nr 6 av 33 Restauranger i Kumla
Restauranginformation
Omdömet skrevs 21 februari 2018 från mobil enhet

Besökt Örebrorestaurangen x flera! Jättetrevlig personal och lugn samt trevlig lokal med gott om plats! Salladerna är klart de bästa i Örebro; allt från handrensade räkor till god kyckling och alla tillbehör man kan önska sig!! Portionerna är jättestora och räcker ibland till ett mål ytterligare! Jag är salladsfan men det finns även annan lunch att välja ex bakad potatis och annat gott!!
Rekommenderas varmt!!! Absolut enda nackdelen kan vara att det är lite svårt att hitta parkering i närheten!!!! Men det löser man oftast!!!!!

Datum för besöket: februari 2018
Tack Ankan2015
Språk

Omdömet skrevs 21 februari 2018

Salladen är fräsch med bra råvaror och som sticker ut bland standardsallader. Rostbiffen är riktigt fin. En klar rekommendation! Även fetaosten är riktigt god och krämig.

Trevlig personal!

Datum för besöket: januari 2018
    • Mat
Tack Landenkungen
Omdömet skrevs 26 januari 2018 från mobil enhet

Trevlig personal som hjälpte till att förklara. De hade även annat men jag tog sallad. Riktigt fräscha råvaror. Tog 3 tillägg och då kostade det 95 kr. Rejäl portion som jag blev mätt av. Riktigt gott med mersmak.

Datum för besöket: januari 2018
Tack Tord H
Omdömet skrevs 15 december 2017 från mobil enhet

God sallad och hamburgare. Kan dock tycka att salladen är lite väl dyr. Beror dock på antalet tillägg.

Datum för besöket: december 2017
Tack Angelica R
Omdömet skrevs 6 september 2017 från mobil enhet

Jättebra sallad men även de andra alternativ. Aw har varit bra med buffé då vi någon gång varit där. Trevlig personal

Datum för besöket: juli 2017
Tack stefansH296IW

Resenärer som tittade på Fresh Food Kumla tittade också på

Brändåsen, Örebro län

Besökt Fresh Food Kumla? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt