Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“A lovely place to stay set in a old walled garden”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
16 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Semesterhus -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Domazan, Gard, Occitanie

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 16 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

christine ...
Carlisle, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
12 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 9 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 14 juni 2015 för en vistelse i maj 2015
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2015
Hur lätt var det att boka verksamheten? Hur lätt var det att hämta nyckeln/få tillträde till verksamheten?
Hotellets skick på det stora hela Sängar och madrasser
Kök och redskap Rent badrum
Andra lokaler och bekvämligheter Service
Gillade mest: The Apartment and the garden and the village
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Rekommenderas för:
Personer med funktionshinder Äldre resenärer
Familjer med småbarn
  • Var verksamheten som i reklamen?
  • Skulle du rekommendera verksamhetens läge?
  • Fick du valuta för pengarna?
  • Hade hotellet wifi/internet?
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 21 2015
Guests that leave a hand picked bouquet of flowers in a vase on the table in a spotless apt when they leave... Wow...
We really enjoyed having you and do hope that you'll come again.
The dogs lift a weary paw in greeting.
A bientôt
Pascale et Robert
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Julie A
Adelaide, Australien
Nivå 4 Skribent
49 omdömen
17 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 39 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 3 november 2014 för en vistelse i oktober 2014
Google-översättning
2
personer tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: oktober 2014
Resegrupp: Make/partner
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jan 6 2015
Having guests like yourselves is really a true pleasure and very much a motivation to do what we do.
Thank you for this brilliant review, we are trying hard not to blush.
Hope our paths cross again someday.
Pascale et Robert
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Miami
Omdömet skrevs 23 oktober 2013 för en vistelse i oktober 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: oktober 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Äldre resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Canada
Omdömet skrevs 10 oktober 2013 för en vistelse i september 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Rekommenderas för:
En romantisk resa Personer med funktionshinder
Äldre resenärer
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
okt 10 2013
Ann and Will are dream guests who will be welcome back anytime, hopefully soon !!
Thanks for a great review, really appreciated
A bientôt
Pascale et Robert
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Sweden
Omdömet skrevs 8 september 2013 för en vistelse i juli 2013
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2013
Standard Rum
Läge Renlighet
Incheckning/reception Service
Skulle jag rekommendera den här semesterbostaden till en nära vän?  
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 8 2013
We have been hosting actively for a few years now and the greatest pleasure is when guests like Sofie and Joen arrive...
The hard part is when they leave... it always seems too early :-)
A bientôt
Pascale et Robert
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt