Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Another excellent stay!”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
4 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
4 sovrum, 2 badrum, för 8
Pickering, North Yorkshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 4 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Market Drayton, Storbritannien
Omdömet skrevs 6 maj 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
maj 7 2017
Many thanks for you brilliant review. It was great to see you all again and so happy that you enjoyed your stay again here in Pasture View Cottage and in our beautiful part of North Yorkshire. Glad to hear you had such a great time at The Forbidden Corner. Hope to see you all again in the future. Penny & Julian
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 22 april 2017 för en vistelse i april 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
apr 25 2017
Thank you so much for your review, it was great to meet you all and we are delighted that you had an excellent family holiday in Pasture View Cottage. We hope to welcome you here again in the future..
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt