Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Idyllic location”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
24 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Lantgård -
2 sovrum, 1 badrum, för 4
Pickering, North Yorkshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 24 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 25 augusti 2018 för en vistelse i augusti 2018
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2018
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   No.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
sep 10 2018
Thank you for taking the time to write a review.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Christine ...
Nivå 1 Skribent
3 omdömen
Omdömet skrevs 3 juni 2018 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 12 2018
Thank you for taking the time to review the Farm House. We are really pleased to hear you had an enjoyable holiday and look forward to welcome you back soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Susanne B
2 omdömen
Omdömet skrevs 16 oktober 2017 för en vistelse i augusti 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: augusti 2017
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 24 2017
We are pleased to hear you had a good stay and we really appreciate your feedback. We look forward to welcoming you all back soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Sandra G
Apethorpe, Storbritannien
Nivå 3 Skribent
18 omdömen
7 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 14 hjälpsamhetsröster
Omdömet skrevs 25 september 2017 för en vistelse i september 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: september 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
dec 24 2017
We are pleased to hear you had a good stay and we really appreciate you taking the time to review the cottage. Thank you and hope to see you again soon.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 juni 2017 för en vistelse i juni 2017
Google-översättning

Datum för vistelsen: juni 2017
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
dec 24 2017
Thank you for taking the time to review the Farm House.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt