Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
“Relaxing break after a hectic year.”
andra resenärer har bokat det här boendet
Först till kvarn gäller för bokningar på det här boendet. Boka datumen innan de blir tagna
Kontrollera tillgänglighet
Bokningsförfrågan
Skicka förfrågan
Utmärkt
10 omdömen
Den här verksamheten är inte tillgänglig dessa datum.
Ge inte upp! Gör förfrågan om andra tillgängliga boenden som är precis som det här -
Visa alla tillgängliga boenden
Översikt
Stuga -
3 sovrum, 2 badrum, för 6
Bedford, Bedfordshire, England

Omdömen från våra medlemmar

Utmärkt - baserat på 10 omdömen
Skriv ett omdöme

Omdömen från våra medlemmar

Omdömet skrevs 14 augusti 2021 för en vistelse i juli 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2021
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
SteveK182 ...
Colchester, Storbritannien
Nivå 1 Skribent
4 omdömen
3 omdömen om hotell
Omdömet skrevs 1 juni 2021 för en vistelse i maj 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: maj 2021
Din ålder 50-64
Skulle du rekommendera det här hotellet till en vän?   Ja.
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 17 2021
Very pleased you enjoyed your stay and sorry I didn't notice your review before. I used to get an alert if anyone posted a review so I wonder whats happened.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Stoke-on-Trent, Storbritannien
Omdömet skrevs 2 maj 2021 för en vistelse i april 2021
Google-översättning
1
person tyckte att det här omdömet var hjälpsamt

Datum för vistelsen: april 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
Svar från företaget
jun 1 2021
Thank you Claire, I'm so glad you enjoyed your stay and hope you will visit us again :)
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Hkmole
1 omdöme
Omdömet skrevs 16 april 2021 för en vistelse i april 2021
Google-översättning

Datum för vistelsen: april 2021
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jun 1 2021
Thank you David,
Hope you have settled into your new home.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Goace
Nivå 3 Skribent
6 omdömen
5 omdömen om hotell
common_n_hotel_reviews_1bd8 1 hjälpsamhetsröst
Omdömet skrevs 19 juli 2019 för en vistelse i juli 2019
Google-översättning

Datum för vistelsen: juli 2019
Var detta omdöme till någon hjälp? Ja
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Svar från företaget
jul 19 2019
Pleased to hear you enjoyed your stay and thank you for the feedback.
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Ange datum för att mer korrekta priser
2 gäster
Vuxna2
Barn0
Tillämpa
Äger du en semesterbostad? Lägg upp den här.
Extra inkomst
Tjäna pengar på att hyra ut ditt boende. Du slipper betala avgifter i förskott och är inte bunden av några avtal. Du får helt enkelt behålla en större del av kakan själv.
Enkelt att hantera
Bekräfta bokningar med ett enda klick och spåra allt från förfrågan till utcheckning – var du än är.
Pålitligt enligt resenärer
Tripadvisor hjälper resenärer att boka boenden på ett tryggt sätt med miljontals omdömen och säkra onlinebetalningar.
Skapa ett kostnadsfritt objekt