Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hardboy55”

Restaurante Pizzeria Manuela
Boka bord
2
ons 12/8
20:00
Rankad som nr 9 av 64 Restauranger i Cabo Roig
Certificate of Excellence
Prisklass: 8 US$ - 27 US$
Mer restauranginformation
Restauranginformation
Bra för: Familjer med barn
Middagsalternativ: Sent på kvällen
Omdömet skrevs 1 februari 2020

En trevlig familj restaurang med varierade rätter. Mycket trevligt och serviceinriktad personal. Rekomenderas starkt.

Datum för besöket: februari 2020
Tack mansours911
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdöme.Omdömen (364)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 364 omdömen

Omdömet skrevs 27 september 2019

Den här restaurangen är helt underbar! Supertrevlig personal och fantastisk stämning. Maten går verkligen inte av för hackor heller, som glutenintolerant älskar jag deras pizzor. Väl värt ett besök!

Datum för besöket: september 2019
Tack Marittha
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 september 2019 från mobil enhet

Restaurangen ligger precis utmed den berömda strippen i Cabo Roig. Det är en varierad meny där man kan hitta det mesta. Maten var OK.

Datum för besöket: augusti 2019
Tack JIFpw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
claudiot301, Gerente på Restaurante Pizzeria Manuela, svarade på det här omdömetSvarade 16 september 2019

tack så mycket

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 augusti 2019 från mobil enhet

Restaurangen är trevlig med en ganska varierad meny med kött, kyckling, fisk, paella, pizza, pasta mm. Maten var god och alla i sällskapet var nöjda. Personalen var trevlig och det fanns många som jobbade där, ändå tog det ganska lång tid att få deras uppmärksamhet när man ville något.

(Skala 1-5)
++++ Läge
+++ Atmosfär
+++ Service
++++ Smak
++++ Prisvärde

Bra:
+ God mat
+ Varierad meny

Dåligt:
- Personalen var trevlig, men inte riktigt uppmärksamma

Datum för besöket: augusti 2019
Tack JIFpw
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
claudiot301, Gerente på Restaurante Pizzeria Manuela, svarade på det här omdömetSvarade 2 augusti 2019
Google-översättning

Thank you very much for your detailed criticism. We take note, you help us improve!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 juli 2019

Mycket bra restaurang med mycket prisvärda rätter för både barn och vuxna. Super trevlig och hjälpsam personal. Hit kommer vi tillbaka.

Datum för besöket: juni 2019
Tack victoria_kall
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
claudiot301, Gerente på Restaurante Pizzeria Manuela, svarade på det här omdömetSvarade 4 juli 2019

Tack så mycket!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Restaurante Pizzeria Manuela tittade också på

 
Cabo Roig, Orihuela Costa
Cabo Roig, Orihuela Costa
 

Besökt Restaurante Pizzeria Manuela? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt