Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
127 US$
Se erbjudande
Priceline127 US$
Hotels.com127 US$
Booking.com127 US$
eDreams127 US$
Travelocity127 US$
CheapTickets127 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (800)
Filtrera omdömen
800 resultat
Medlemsbetyg
438
247
82
23
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
438
247
82
23
10
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 800 omdömen
Omdömet skrevs 5 februari 2018

+Personalen
+Stor skön säng
+tyst rum
+badkar
+nära till arenan och shopping på gåavstånd.
-ingen rabbat för arena eller resturangen
-avgift för att få upp rumsservice
-Kunde inte öppna fönster mer än lite.

Datum för vistelsen: februari 2018
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 570filipj
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida Kristin R, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarade på det här omdömetSvarade 7 februari 2018
Google-översättning

Hei 570filipj,
Tusen takk for super tilbakemelding. Veldig kjekt å se at du setter så stor pris på det vi har å tilby.
Vi skal selvfølgelig se forbedringspotensialene du nevner.

Håper å se deg igjen veldig snart.

Mvh
Ida K. Romsøe
Clarion Hotel Energy

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 augusti 2017

Otroligt bra bemötande av damen i receptionen och hon uppgraderade mig till ett större rum utan att fråga mig, mycket bra. Rummet var väldigt stort och mycket ljus och trevligt. Endel av rummet var sängen och i andra delen så hade man två fåtöljer och soffa och bord. Med en stor TV på väggen. Om man låg i sängen så hade man också en stor tv på väggen. Bra badrum med dusch, detta är riktigt bra sedan jag inte själv tycker att badkar är något att ha.
Bar och restaurangen är riktigt bra med kunnig personal och väldigt tillmötesgående. Flanksteken var helt himmelsk god. Det var mycket bra att servitören sa åt oss på ett mycket bra sätt och vänligt att vi inte bör beställa den mot det råaste laget. Detta visade sig att hon hade helt rätt, mycket mycket bra! Vinet var också ett väldigt gott val.
Allt i allt en mycket bra upplevelse på Erat hotell
Lars-Erik B Larsen

Datum för vistelsen: augusti 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack BrunoLarsen
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 juli 2017 från mobil enhet

Fantastiskt plats att vara på. Det enda som inte var bra var vädret. Allt! Jag menar, Allt var perfekt på detta hotell. Åk dit!
Hotellet ligger inte jättecentralt men har inte så stor betydelse.
Tyvärr hade vi regn två av tre dagar.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack hankgitarr
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida Kristin R, Manager på Clarion Hotel Energy, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2017
Google-översättning

Wow hankgitarr,

Tusen takk for helt fantastisk tilbakemelding!
Været råder vi ikke over, men godt å høre resten var perfekt.
Håper å se deg igjen ved en annen anledning.

Mvh
Ida K. Romsøe
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 juli 2017

Mycket bra boende i utkanten av Stavanger. Snyggt hotell, rum, lounge och restaurang.
Modernt och superfräscht. Trevlig receptionspersonal. Ett plus för Kitchen & Table som hade restaurangen. Parkering i P-hus en liten bit ifrån. Paraply att låna om det regnade. Gratis wi-fi.

Datum för vistelsen: juli 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack 929ingers
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida Kristin R, Manager på Clarion Hotel Energy, svarade på det här omdömetSvarade 24 augusti 2017
Google-översättning

Hei Inger S,

Tusen takk for super tilbakemelding. Veldig hyggelig å lese at du hadde et fint opphold hos oss og la merke til være fantastiske resepsjonister.

Håper vi ser deg igjen ved en annen anledning.

Mvh
Ida K. Romsøe
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 23 maj 2017

Trevligt, modernt! Allt funkade! Ingen middag serverades på helgen. Ingen fara denna gång då jag planerat middag på stan. Men det skulle annars vara bra på söndagskvällen när man kommer om man inte har dom möjligheterna.

Datum för vistelsen: maj 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack erikai875
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ida Kristin R, Leder  på Clarion Hotel Energy, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2017
Google-översättning

Hei erikai875,

Tusen takk for fin tilbakemelding. Hyggelig å høre du haddet det så kjekt hos oss.
Vi har alltid noe spiselig tilgjenglig, men på søndager etter kl 11.00 er dette kaldmat.

Mvh
Ida K. Romsøe
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen