Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Lås de lägsta priserna från de här webbplatserna
Expedia.com
157 US$
Se erbjudande
Hotels.com157 US$
Booking.com157 US$
Priceline157 US$
Tripadvisor157 US$
FindHotel
eDreams157 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar rumspriser per natt, inklusive alla skatter och avgifter som våra partner känner till. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (998)
Filtrera omdömen
998 resultat
Medlemsbetyg
393
391
133
45
36
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
393
391
133
45
36
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 998 omdömen
Omdömet skrevs 31 oktober 2017

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste med vänner
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Detta är ett subjektivt omdöme som skrivits av en enskild resenär och inte av TripAdvisor LLC eller dess partner.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarade på det här omdömetSvarade 1 november 2017
Google-översättning

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC eller dess samarbetspartners.
Omdömet skrevs 16 oktober 2017

Hörnrum med utsikt mot vattnet.. Härligt och utmärkt att man läst mina önskemål.
Parkering i källaren, men bara 6 (kanske 7 platser)
Promenadavstånd 10-15 min till centrum och restauranger
Bra frukost
Söndag enbart barmeny, men helt ok

Datum för vistelsen: oktober 2017
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack Pilgrim2010_18
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarade på det här omdömetSvarade 17 oktober 2017
Google-översättning

Dear guset,
Thank you so much for your kind feedback. I am pleased to hear that you enjoyed your stay. We are looking forward welcoming you back soon!
Kind regards

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2017 från mobil enhet

Ett mycket bra hotell med bra service och fina rum. Vi hade hund med oss vilket inte var något problem. Fick ett rymligt rum med utsikt mot båtarna till Tua.
Frukosten hade stort utbud som gör att frukostarna blir långa.
Personalen vid incheckning och utcheckningen var mycket trevligt.

Datum för vistelsen: juli 2017
Restyp: Reste som ett par
Tack csawing
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarade på det här omdömetSvarade 24 juli 2017
Google-översättning

Hei,
Tusen takk for tilbakemeldingen. Kjekt å høre at dere hadde en god hotellopplevelse hos oss. Vi ser frem til å ønske dere velkommen tilbake ved en senere anledning.
Mvh
Ruth-Hege Holst

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 juni 2017

Stort, modernt och effektivt hotell med några minuter gångavstånd till Oljemuseet, hamnen, krogarna och centrala staden. Bra pris och bra frukost. Nära vatten och färja mot Preikestolen (The Pulpit Rock).

Datum för vistelsen: augusti 2016
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Jan Fredrik S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
ruthhegeh, General Manager på Scandic Stavanger City, svarade på det här omdömetSvarade 7 juni 2017
Google-översättning

Hei,
Tusen takk for hyggelig tilbakemelding. Vi håper vi får anledning til å ønske deg velkommen tilbake ved en senere anledning.

Mvh
Ruth-Hege Holst, direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 april 2017

Mkt gäster under helgen, kanske aktuellt med en särskild familje/barn avd. vid frukosten? Inte alla som uppskattar att barnen springer omkring.
Bra frukost annars.
Vårt rum blev inte städat under vår vistelse ( 3 nätter), fick själva säga till om handdukar och mer kaffepulver.

Datum för vistelsen: april 2017
  • Restyp: Reste som ett par
    • Läge
    • Rum
    • Service
1  Tack Anette K
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i Tripadvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Ruth-Hege H, General Manager på Scandic Stavanger City, svarade på det här omdömetSvarade 21 april 2017
Google-översättning

Hei,
Tusen takk for tilbakemelding til oss. Alle rom rengjøres hver dag. Jeg forstår ikke at rommet ikke har blitt rengjort. Kjekt å høre at frokosten smakte bra. Vi kan ikke skille barnefamilier fra andre gjester. Det er foreldrenes ansvar å styre barna slik at de ikke er til sjenanse fra andre gjester.
Jeg håper at oppholdet var hyggelig og at vi på Team City får mulighet til å ønske dere velkommen tilbake.
Mvh Ruth-Hege Holst, direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen