Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 635)
Filtrera omdömen
1 638 resultat
Medlemsbetyg
665
619
245
74
35
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
665
619
245
74
35
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
38 av 1 638 omdömen
Omdömet skrevs 12 juni 2017 från mobil enhet

Hotellrummet
Lampan över sängen var ihopkopplad med hall- lampan så när den släcktes slocknade även sänglampan! Vi kollade alla kontakter men så var det! Läste därför inte på kvällen !!
Litet badrum
Fin utsikt och vackra fönster!

Bodde här: juni 2017, reste i arbetet
Tack Harriette S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarade på det här omdömetSvarade 21 juni 2017
Google-översättning

Kjære Harriette,

Takk for din tilbakemelding!

Jeg beklager du hadde litt problemer med sengelampen. Dette kunne vi har løst for deg om vi hadde fått vite om dette under ditt opphold. Beklager dette!

Med vennlig hilsen,
Per Paulsen & Team Ørnen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 10 april 2017 från mobil enhet

Fint rent och fräsch nybyggt hotell.
Bra wifi.
Nära till mat!
Sjukt god mat på hotellets restaurang.
Små trånga rum är tyvärr en besvikelse.
Nära till flygplatsen.
Finns ett litet shopping center precis bredvid :)

Bodde här: april 2017, reste i arbetet
Tack Oliver F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Per P, Daglig leder på Scandic Ornen, svarade på det här omdömetSvarade 15 april 2017
Google-översättning

Hei Oliver F,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.
Når det gjelder rom så har vi forskjellige romtyper. Prøv suprior rom neste gang de er litt større.

Ha en nydelig dag!
Mvh
Team Ørnen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 april 2017 från mobil enhet

Trevlig Hotel i regniga Bergen. Rent och fräscht. Fin vy från terrassen både på dagen och på natten. Fin restaurang uppe på 13 våningen och en cosy bar vid ingången. Kanon frukost med färsk juice och mycket att välja mellan. Trevlig personal som hjälper gärna till.

Bodde här: april 2017, reste i arbetet
Tack DrMishu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Per P, Daglig leder på Scandic Ornen, svarade på det här omdömetSvarade 10 april 2017
Google-översättning

Kjære DrMishu,

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Velkommen tilbake!
Mvh
Team Ørnen

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 januari 2017 från mobil enhet

Då jag bor ca 100 nätter på hotell per år, är jag rätt insatt och kräsen. Mitt möte med Scandic örnen blir verkligen inte det sista. Läget, personalen, inredningen, maten, allt var på topp. Man fick känna sig speciell, välkommen och hemma. Gymmet var litet, men hade allt som behövs. Fin terasse med utsikt över bergen. Ses snart

Bodde här: januari 2017, reste i arbetet
Tack Anna W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarade på det här omdömetSvarade 16 januari 2017
Google-översättning

Kjære Anna,

Takk for din hyggelige tilbakemelding!
Det er godt å høre at du er fornøyd med Ørnen.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Per Paulsen
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 oktober 2016

Det här var en av de bästa frukostarna som jag har ätit på länge (och jag är inte lättimponerad....) Här fanns allt man kunde önska sig, fräscht upplagt och en fröjd även för ögat. Personalen är alert och mycket hjälpsamma på alla plan. Hotellet ligger mycket centralt och det är lätt att ta sig till och från flygplatsen. Vi kommer gärna tillbaka!

  • Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 19michaeli
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Per P, General Manager på Scandic Ornen, svarade på det här omdömetSvarade 22 oktober 2016
Google-översättning

Kjære Michaeli,

Takk for hyggelig tilbakemelding!
Det er godt å høre at du var fornøyd med vår frokost. Vi jobber hardt med å alltid forbedre oss med den.

Hjertelig velkommen tilbake til oss!

Med vennlig hilsen,
Per Paulsen
Direktør

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen