Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (1 091)
Filtrera omdömen
1 091 resultat
Medlemsbetyg
257
456
243
95
40
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
257
456
243
95
40
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
1015 av 1 091 omdömen
Omdömet skrevs 5 januari 2016

Läget är bra och centralt. Mycket bra frukost. "Byns bästa" enligt deras reklam.. Små men moderna rum. Ganska trång och lite omysig entré/lounge. Maten på kvällen är inte så rolig kanske. Sköna sängar som man sover gott i. När jag var där så ringde personalen och väckte mig 2 gånger efter att jag hade somnat för att kolla om det var rätt person i rummet (deras förklaring) vilket var lite irriterande såklart.

  • Bodde här: oktober 2015, reste i arbetet
    • Läge
    • Rum
    • Service
Tack Eddie F
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Birte Bratland H, General Manager på Scandic Byparken, svarade på det här omdömetSvarade 18 januari 2016
Google-översättning

Hei Eddie F,

Tusen takk for din tilbakemelding. Hyggelig at du likte vår frokost, vi har vunnet Hordalands beste frokost 6 ganger, så vi er veldig stolt over den. Når det gjelder aftensbuffet så har vi nylig startet med den mandag tom torsdag, og vi holder på å videreutvikle denne. Håper vi snart har gleden av å se deg igjen!

Med vennlig hilsen
Scandic Byparken
Birte B. Hevrøy
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 15 december 2015

Scandic Byparken ligger utmärkt centralt i Bergen. Det är nära till Bergens centrum och till hamnen med restauranger och sevärdheter. Rummet vi hade var ett hörnrum som var stort och fräscht. Badrummet skulle behöva en ansiktslyftning dock. På rummet fanns LCD-tv och minibar. WiFi var fritt och fungerade bra.
Frukostbuffén var utan motstycke och behöver inte kommenteras med annat än att den var toppen!

Tips för att välja rum: Bo högt upp då trafiken var delvis störande
  • Bodde här: november 2015, reste med familjen
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Bengt R
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 juli 2015 från mobil enhet

Har bott på många Scandic men inget som slår detta hotell när det gäller frukosten. Olika vitaminshots, mini smoothies och fräscha fruktdrinkar. Vi bodde i ett superiorroom på ca 30 kvadrat med både dusch och badkar. Rummet var rent och personalen är trevlig. Väl värt en bokning!

Bodde här: juli 2015, reste med familjen
Tack AnnalinaP1
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Birte Bratland H, Front Office Manager på Scandic Byparken, svarade på det här omdömetSvarade 17 juli 2015
Google-översättning

Kjære Annalina,

Tusen takk for kjempe fin tilbakemelding!
Vi er veldig opptatt av frokosten vår og setter stor pris på tilbakemeldinger vi får.

God sommer - og hjertelig velkommen tilbake til oss!


Med vennlig hilsen
Lene L. Mjeldheim

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 3 mars 2015 från mobil enhet

Fantastiskt läge,nära till ALLT. Rent och snyggt och sköna sängar. Buss, bybana och flygbussen precis utanfö. Bodde i budgetrum som var litet men välplanerat. Fantastiskt frukost. Där bor vi görna igen.

  • Bodde här: februari 2015
    • Standard
    • Läge
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Pettersson B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 18 juli 2014

Rummen var väldigt små och varma, antar att det senare mest är ett problem vid värmeböljor på över 25 grader, vilket vi hade. Kanonfrukost med stort utbud av varmt och kallt. Extra plus för gratis kaffe o te dygnet runt nere i Libyen. Supertrevlig personal! Perfekt läge mitt i stan.

  • Bodde här: juli 2014, reste med familjen
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack barohel
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen