Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Quality Hotel Augustin
Visa priser
Gillar du att spara pengar? Vi söker igenom upp till 200 webbplatser för att hitta de lägsta priserna
Hotell i närheten
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
Comfort Hotel Park(Trondheim)
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Comfort Hotel Trondheim(Trondheim)
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Visa hotell
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (464)
Filtrera omdömen
464 resultat
Medlemsbetyg
121
157
130
38
18
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
121
157
130
38
18
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
49 av 464 omdömen
Omdömet skrevs juli 21 2016

Positivt - närhet till allt, trevligt bemötande i receptionen, förslag på sevärdheter o matställen, väldigt centralt nära till shopping, domkyrkan, dålig säng, plastglas att dricka ur bra frukost men laktosfri fil fanns inte

  • Bodde här: Juli 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack E4854JLevam
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 17 2016

Hotellet ligger mitt i centrum så läget är perfekt.Mysig lobby.Rummen är lite slitna likaså badrummet, men det var rent.Frukosten var ok, har bott på ett flertal hotell i Trondheim och detta var inte det bästa.Trevlig personal.

  • Bodde här: Juli 2016, reste med vänner
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack louise981
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juli 4 2016

Detta är allmant bra läge men standarden måste höjas. Renhet inte allra bästa. Städ personalen slarvar som ska inte vara en 4* hotel i NORDEN. Bad rummet måste ha necessay saker.
Annars receptionen fungerar bra och mycket vänliga personalen.

  • Bodde här: Juni 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Murari M
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 1 2016 från mobil enhet

Det funkar bra som stopover eller om man bara måste ha ett rum mitt i centrum. I övrigt så ser allt här ganska gammalt ut, dålig luftkonditionering på rummen och en ganska dålig frukost. För familjer utan några större krav så är det helt ok men vill man ha det lilla extra så bör man boka någon annanstans:)

Bodde här: Juni 2016, reste i arbetet
Tack Daniel O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs mars 10 2016 från mobil enhet

Vid första blick är det ett fint rum, när man ser lite närmare är det tydligt att de är väldigt dåliga på att städa...Ok frukost, Choice hotell är väl inte de bästa här men helt ok. Efter en natt ber jag anställd i receptionen att få någon att byta dusch huvud då det kommer lika mycket vatten ut i fel ende...Efter 4 nätter är det fortfarande inte åtgärdat Känns lite nonchalant...
Helt ok vecka men borde kunna vara bättre.

Bodde här: Mars 2016, reste i arbetet
Tack MalinT
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Sandra P, Leder  på Quality Hotel Augustin, svarade på det här omdömetSvarade mars 17 2016
Google-översättning

Kjære Malin,

Takk for at du har tatt deg tid til å gi oss en tilbakemelding fra ditt opphold.
Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemelding – så vel positive som negative. Det er kun slik vi kan bli bedre på produkt og service.

Det er svært lei oss at dusjhode/slang ikke blev ordnet etter du meldt i fra om problemet.

Jeg håper likevel vi vil få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake, og forhåpentligvis overgå dine forventninger og gi deg en positiv opplevelse.

Med ønske om en god dag!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen