Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Fräscha smaker och bra ginutbud”
Omdöme om Kverneriet Tonsberg

Kverneriet Tonsberg
Rankad som nr 1 av 93 Restauranger i Tönsberg
Certificate of Excellence
Kök: Amerikanskt
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Sent på kvällen, Frukost, Bokningar
Omdömet skrevs 22 juli 2018 från mobil enhet

En superbra restaurang med fräscha och spännande smakkombinationer. Ett bra utbud i ginbaren och fin uteservering. Laxsalladen kan rekommenderas liksom alla hamburgare.

Datum för besöket: juli 2018
Tack Lisa J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Kate B, Kundeansvarlig på Kverneriet Tonsberg, svarade på det här omdömetSvarade 29 juli 2018
Google-översättning

Hei Lisa!

Tusen takk for en hyggelig anmeldelse! Vi er glade for å høre at du likte de forskjellige smakskombinasjonene våre samt med gin alternativene våre. Det er hyggelig å høre at dere koste du med laksesalat og burger på uteserveringen! Vi gleder oss til du kommer igjen,

Vennlig hilsen Kate

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (536)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 536 omdömen

Omdömet skrevs 22 september 2017 från mobil enhet

Mysig restaurang ,även mysigt sitta ute på sommaren.
Åt deras cricket 2.0 och vanliga pommes var supergod hamburgare , dom andra åt diverse andra Hamburgare alla var jättegoda.

Datum för besöket: september 2017
Tack Tord T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Camilla K, Guest Relations Manager på Kverneriet Tonsberg, svarade på det här omdömetSvarade 25 september 2017
Google-översättning

Hei Tord! Takk for at du tok deg tid til å legge igjen en fin ameldelse, vi setter stor pris på tilbakemeldingen din. Varmt velkommen tilbake! Vennelig hilsen, Camilla

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 juli 2016 från mobil enhet

Helt okej, men skulle inte återkomma, dock super bra personal och service!
Behöver jobba på maten, beställde välstekt burgare då jag är gravid. Fick en som ej var genomstekt. Sen finns inte smakerna. Tyvärr

Datum för besöket: juli 2016
Tack Elin G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 8 juli 2016 från mobil enhet

Mycket trevlig personal, väldigt kvick service. Utsökt läge, kanonmat. Presentationen kunde varit något bättre, men med tanke på stadens storlek; världsklass att ha en sådant här ställe. 4,5/5.

Datum för besöket: juli 2016
Tack RickardCharles
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 april 2016

En helt fantastik burgare som inte går att jämföra med någon burgare tidigare. Vi provade deras Umami Burgare. Här kombineras smakerna så att tungan slår glädjevolter. Servicen var toppen. Vår servitör berättade lite om stället och att de lagar allt från grunden. Pommesen är handskurna. Allt var att den rätta känslan ska vara där. Hembakat bröd mm. Stället är tydligen startat av 2 göteborgare. Enda minuset är att denna kedjan inte finns i sverige. Skulle garanterat bli stammis där.

Datum för besöket: april 2016
    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Qwertman
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Kverneriet Tonsberg tittade också på

Tönsberg, Tonsberg Municipality
Tönsberg, Tonsberg Municipality
 
Tönsberg, Tonsberg Municipality
Tönsberg, Tonsberg Municipality
 
Tönsberg, Tonsberg Municipality
Tönsberg, Tonsberg Municipality
 

Besökt Kverneriet Tonsberg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt