Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
De lägsta priserna för din vistelse
Booking.com
150 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-12
Expedia.com
135 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-12
Boka nu, betala på plats
Hotels.com
135 US$
Se erbjudande
Kostnadsfri avbokning till den 23-02-12
Boka nu, betala på plats
Vio.com150 US$
Travelocity135 US$
Priceline150 US$
Visa alla 18 erbjudanden
Priserna tillhandahålls av våra partner och återspeglar genomsnittliga rumspriser, inklusive skatter och avgifter som är fastslagna och kända för våra partner och som betalas i samband med bokningen. Mer information finns hos våra partner.
Så här påverkas ordningen av visade priser av betalningar som görs till oss. Rumstyperna kan variera.
Hotell i närheten
Omdömen (421)
Filtrera omdömen
421 resultat
Medlemsbetyg
125
119
93
51
33
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
Medlemsbetyg
125
119
93
51
33
Läs vad resenärer säger:
Valda filter
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 421 omdömen
Omdömet skrevs 6 juli 2016

Övernattade i tjänsten en måndag i juli och nyttjade inte hotellets faciliteter på grund av jobb. Trevlig och imötekommande personal i receptionen, mycket smidigt att parkera bilen i hotellets eget garage som finns i samma byggnad som hotellet. Frukosten var fräsch, med ett stort utbud att välja på. Hotellet ligger centralt och jag hade ett rum med utsikt över vattnet.

Datum för vistelsen: juli 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Lina L
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jeanette C, General Manager på Hotel Klubben, svarade på det här omdömetSvarade 22 juli 2016
Google-översättning

Kjære Lina,
Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss din tilbakemelding.Vi setter stor pris på det og leser alle vi får.
Så hyggelig at du trives hos oss. Det er det som er det viktigste for oss som jobber her.
Vi er også i gang med å bygge en ny frokostbuffet og vi skal få på plass et treningsrom.

Ønsker deg en fortsatt strålende sommer så håper jeg at du kommer tilbake til Klubben neste gang du er i Tønsberg.

Med vennlig hilsen
Jeanette

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 januari 2016

Otroligt mycket ljud från hissar, personal, gäster, droppande från toaletten, från taket (ev fläktar etc.?). Kall mat på frukosten som bör vara varm, dålig service från personalen i receptionen. Blev lovad ett kvitto på min mail, fick inget. Personalen ringde privata samtal så att jag fick vänta med att checka in osv.

Datum för vistelsen: januari 2016
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack 286maxa
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jeanette C, General Manager på Hotel Klubben, svarade på det här omdömetSvarade 29 januari 2016
Google-översättning

Kjære gjest,
Først og fremst takk for at du har tatt deg tid til å besvare vårt spørreskjema.
Vi setter stor pris på våre gjesters tilbakemelding – så vel positive som negative. Det er kun slik vi kan bli bedre på produkt og service.

Det er svært beklagelig at du ikke har funnet standarden på Klubben tilfredsstillende under ditt opphold. Det er naturligvis ikke det inntrykket vi ønsker at våre gjester skal sitte igjen med. Jeg lover at alle dine synspunkter blir tatt opp og her jobbes med forbedring.
Vi er likevel litt overrasket, da vi daglig mottar mange svært positive tilbakemeldinger fra våre gjester.

Jeg har forsøkt å ringe deg denne uken for å ta en prat. Jeg forsøker igjen.

Jeg håper likevel vi vil få mulighet til å ønske deg velkommen tilbake, og forhåpentligvis overgå dine forventninger og gi deg en positiv opplevelse.

Med ønske om en god dag!

Med venlig hilsen
Jeanette

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 september 2015

Bodde på Hotel Klubben ett par nätter för 40 år sedan. Det var vinter och kallt. Minns det då som ett mycket bra och modernt hotel.
Nu sommar och fantastisk väder.
Rum var inte bokat på förhand. Men det ordnad sig med receptionens trevliga medarbetare.
Rummet vi fick var ut mot Bryggan. Rent och snyggt med bra sängar. Badrummet kändes lite slitet men rent.
En varm sommarnatt med öppnat fönster för att få svalka blir lite jobbigt med störande trafik. Saknade luftkonditionera men fläkt fanns. Men en natt kan man klara.
Frukostbuffén hade allt man kunde önska.
Och Tönsberg ska upplevas på sommaren.

Rumstips: Utsikt mot Bryggan.
Datum för vistelsen: juli 2015
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Anchor_Delta
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jeanette C, General Manager på Hotel Klubben, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2015
Google-översättning

Kjære Bengt,
Tusen takk for din tilbakemelding. Vi leser alle vi får og prøver hver dag å gjøre Klubben til et enda bedre sted å være. Så hyggelig at du liker Tønsberg. Da må du komme igjen før det har gått 40 år til :)

Ha en flott dag så sees vi.

Med vennlig hilsen
Jeanette

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 30 augusti 2015

Trevlig hotell med bra läge nära bryggan i Tönsberg. Se till att få ett rum med balkon mot vattnet, annars kan det kvitta.Trevlig personal och bra frukost. Värt ett besök när man besöka Tönsberg. Bryggan nära hotellet är värd ett besök

Datum för vistelsen: augusti 2015
  • Restyp: Reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med NordicChoiceHotels.com
Tack Philip C
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jeanette C, General Manager på Hotel Klubben, svarade på det här omdömetSvarade 8 september 2015
Google-översättning

Hei Philip,
Takk for din tilbakemelding. Det setter vi stor pris på.
Håper du velger å besøke oss neste gang du er i Tønsberg.

Ha en strålende høst.

Med vennlig hilsen
Jeanette

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 12 juli 2015 från mobil enhet

Positivt: Plassering, frukost och personal

Negativt: gamla slitna rum, har ni fönster mot havet, så får ni räkna med massa liv från bilar och uteliv. Har ni otur, så får ni som jg en ytterdörr som släpper in vind dvs inte är tätt, som låter hemskt. Detta ordnade dom, så positiv av upplevelsen

Litet parkeringshus.

Datum för vistelsen: juli 2015
Restyp: Reste i arbetet
Tack 89christian
Det här är ett subjektivt omdöme av en Tripadvisor-medlem och inte av Tripadvisor LLC. Tripadvisor kontrollerar omdömen.
Jeanette C, Daglig leder på Hotel Klubben, svarade på det här omdömetSvarade 27 juli 2015
Google-översättning

Kjære gjest,
Først og fremst tusen takk for at du har tatt deg tid til å gi oss din tilbakemelding. Det er veldig viktig for oss så vi kan fortsette og forbedre oss. Vi leser alle tilbakemeldingene vi får og din er tatt videre så vi kan se på løsninger.

Ønsker deg en riktig fin sommer og velkommen tilbake til Klubben.

Mvh
Jeanette

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen