Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotel Continental Oslo
Hotell i närheten
Comfort Hotel Boersparken(Oslo)(Mycket prisvärt!)
177 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
188 US$
167 US$
Expedia.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
197 US$
158 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
THE THIEF(Oslo)
553 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
208 US$
184 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Comfort Hotel Xpress Youngstorget(Oslo)(Mycket prisvärt!)
117 US$
Booking.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Träningsanläggning
252 US$
238 US$
Orbitz.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
282 US$
Agoda.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Saga Hotel Oslo(Oslo)(Mycket prisvärt!)
180 US$
175 US$
Hotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Fri parkering
Scandic St. Olavs plass(Oslo)(Mycket prisvärt!)
206 US$
188 US$
ScandicHotels.com
Se erbjudande
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 661)
Filtrera omdömen
1 661 resultat
Medlemsbetyg
1 097
383
118
46
17
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
1 097
383
118
46
17
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
510 av 1 661 omdömen
Omdömet skrevs 8 december 2016

Härligt hotell nära till allt. Vi bodde i ett rymligt rum på översta våningen med balkong. Men smakar det, så kostar det! Frukost ingår inte i priset, men var utmärkt med möjlighet att beställa till ägg, pannkakor etc.

  • Bodde här: december 2016, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med The Leading Hotels of the World
Tack aslaugm2016
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
NinaBrandanger, General Manager på Hotel Continental Oslo, svarade på det här omdömetSvarade 20 december 2016
Google-översättning

Kjære aslaugm2016,

Tusen takk for din tilbakemelding på ditt forrige opphold hos oss, så hyggelig å høre at dere trivdes. Vi har en gledelig nyhet; fra 2017 vil alle våre priser ha frokost inkludert.

Vi ønsker dere hjertelig velkommen tilbake ved neste anledning!

Beste hilsener fra,
HOTEL CONTINENTAL

Nina Brandanger
Hotelldirektør
nb@hotelcontinental.no

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 oktober 2016

Allt var mycket bra. Glada anställda, bra service och en helt otroligt bekväm säng. Hotellet har riktigt bra belägenhet, mitt rum var klassiskt, rent, fräsht och utsikten var riktigt bra. Kommer definitivt att komma tillbaka.

  • Bodde här: oktober 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med The Leading Hotels of the World
Tack Paolo Roberto S
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 4 oktober 2016

Bodde två nätter tillsammans med min fru. Rummet var fint (superior) men badrummet onödigt litet, man fick nästan tränga sig in. Litet minus för att en intilliggande nattklubb spelade musik intill småtimmarna natt mot söndag vilket störde nattsömnen. Riktigt bra frukostmatsal med personlig service och bra råvaror, lugnt och skönt var det där också.

Bodde här: oktober 2016
Tack MacLaren73
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 oktober 2016 från mobil enhet

Flott hotell nära butiker, Akers brygga och slottet. Äldre stil med ganska små rum och badrum (superior). Sköna sängar och lakan. Det finns allt och lite till. Mysig och lugn frukostmatsal med bra utbud och service vid bordet.

Bodde här: oktober 2016, reste som ett par
Tack Elin W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 juli 2016 från mobil enhet

Super service, ligger perfekt till mitt i Oslo centrum med gångavstånd till Aker Brygge och allt annat. Fina rum och otroligt bra frukost med utsikt över Nationalteatret och Slottsparken. Trevlig reception med afternoon-Tea och bar...

Bodde här: augusti 2015, reste som ett par
Tack JensChristian
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen