Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (709)
Filtrera omdömen
709 resultat
Medlemsbetyg
387
232
64
17
9
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
387
232
64
17
9
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
27 av 709 omdömen
Omdömet skrevs 4 juli 2018

God frukost! Mycket att välja på! Rummen fräscha men saknar lådor för gäster som stannar lite längre. Läget är perfekt vid Ishavet och stan om hörnet!
Personalen var hjälpsamma och glada!
Vi är väldigt nöjda med vår vecka på hotellet! Sov bra i sängarna! +++

Datum för vistelsen: juni 2018
  • Restyp: Reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack medlun179871
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Connie A, Front Office Manager på Scandic Ishavshotel, svarade på det här omdömetSvarade 9 juli 2018
Google-översättning

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding medlun179871!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 21 maj 2018

Fantastisk utsikt över vatten, båtar, bryggor och folkliv från vårt rum. Frukosten höll vad den lovade och lite till.
Heltäckningsmattan i rummet kändes inte fräsch.
Sammantaget fick vi mycket för pengarna!

Datum för vistelsen: maj 2018
  • Restyp: Reste med familjen
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med Scandic Hotels
Tack 873ulla3
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Connie A, Front Office Manager på Scandic Ishavshotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2018
Google-översättning

Tusen takk for tilbakemeldingen :-)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 7 maj 2018 från mobil enhet

Bodde här ett par dagar i april. Hotellet ligger vackert vid vattnet med utsikt över Hurtigrutten- båtarna som kommer till Tromsö och Ishavskatedralen. Rummet i sig var inget märkvärdigt. Inte heller räksalladen som jag åt till middag första kvällen. Däremot serveras en härlig frukost med både färskpressad apelsinljus och allt du kan tänka dig i frukost-väg. En barista tar emot beställningar av olika sorters kaffe. Helt klart något annat än andra Scandic-frukostar. Frukosten var minnesvärd och höjer upp hela hotellvistelser.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste i arbetet
Tack HelenaTerese
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Connie A, Front Office Manager på Scandic Ishavshotel, svarade på det här omdömetSvarade 24 maj 2018
Google-översättning

Hei Helena,

Tusen takk for tilbakemeldingen :-)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 11 april 2018 från mobil enhet

Vacker utsikt mot hamnen. Ett bra rum med trägol. Som jag förstår är heltäckningsmattor vanligast. Golvvärme i duschutrymmet. Svensk tv kanal uppskattade vi. Bra hotell när man åkt Hurtigrutten. Tyst och lugnt. Flygbussen stannar utanför hotellet. Utmärkt frukost.

Datum för vistelsen: april 2018
Restyp: Reste som ett par
Tack Berit N
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Connie A, Front Office Manager på Scandic Ishavshotel, svarade på det här omdömetSvarade 16 april 2018
Google-översättning

Hei Berit N,

Tusen takk for den hyggelige tilbakemeldingen :-)
Håper du koste deg i Tromsø!

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 februari 2018

Bra service i receptionen. Ligger verkligen centralt,nära till flygbussarna och till centrum.
Världens bästa frukost, jättefint rum, rent och snyggt.
om det är något som var lite tråkigt var att baren inte hade något urval på menyn över mat.

Datum för vistelsen: januari 2018
Tack borgekrantz
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Connie A, Front Office Manager på Scandic Ishavshotel, svarade på det här omdömetSvarade 6 februari 2018
Google-översättning

Tusen takk for tilbakemeldingen! Settes stor pris på :-)

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen