Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (819)
Filtrera omdömen
819 resultat
Medlemsbetyg
408
277
79
36
19
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
408
277
79
36
19
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
49 av 819 omdömen
Omdömet skrevs 15 februari 2018 från mobil enhet

Ligger vid havet med en magnifik utsikt över stad och hav. Rummet låg på 11:e våningen på gaveln med 2 stora panoramafönster. Härligt rum med skön säng. Rent och fint. Restaurang och bär på 17:e våningen med en fantastisk utsikt. Frukosten var fantastisk med ett utbud av mat som jag sällan skådat. Varmt och kallt i en sådan mängd att det tog sin tid att välja vad som skulle på tallriken. Det kallskurna var vackert upplagt.

Bodde här: februari 2018, reste i arbetet
Tack per B
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarade på det här omdömetSvarade 21 mars 2018
Google-översättning

Hei!

Tusen takk for din hyggelige tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 september 2017 från mobil enhet

En av de bästa Scandic hotellen. Fantastisk vy från rummen, frukosten var varierande och riklig.
På 17-e våningen finns antagligen bästa köttbiten som jag ätit på länge. Rena rum, mjuka sängar, tyst och behagligt.

Bodde här: september 2017, reste i arbetet
Tack DrMishu
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarade på det här omdömetSvarade 6 oktober 2017
Google-översättning

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 22 januari 2017 från mobil enhet

Fantastiskt hotell direkt vid havet. Bästa läget i Bodö. Stora möjligheter för stora evenemang. Trevlig personal. Topprestaurang på 17:e etaget med milslång utsikt. Tyvärr ingen mat på hotellet på söndagar vilket är en stor besvikelse för ett annars så bra hotell.

Bodde här: januari 2017, reste som ett par
Tack srefna45
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarade på det här omdömetSvarade 24 januari 2017
Google-översättning

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 24 oktober 2016

Fint och nytt hotell - centralt läge.
Trevligt personal och bra kvalitet på hotellet.
Dock kan det vara svårt att hitta parkering nära hotellet, finns egen garage till hotellet, hörde jag vid utcheckning.
Väldigt fint hotell, nog det bästa i området - fast ganska dyrt också.

  • Bodde här: oktober 2016, reste i arbetet
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med ScandicHotels.com
Tack 949henrikk
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarade på det här omdömetSvarade 25 oktober 2016
Google-översättning

Hei!

Tusen takk for din tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.


Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 26 juli 2016 från mobil enhet

Bodö är värt att besöka inte bara för saltströmmen men också för sitt geografiska läge - bästa hotelläget har Scandic Havet! Vidunderlig utsikt gjorde natten till mer än vila. Under sommaren med midnattssol och dramatiskt väder kunde man vakna och njuta. Frukosten var en av de bästa jag någonsin intagit! Lyxigt välordnat och gott!

Bodde här: juli 2016, reste som ett par
Tack Pär Å
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Henry H, General Manager på Scandic Havet, svarade på det här omdömetSvarade 1 augusti 2016
Google-översättning

Hei!

Tusen takk for hyggelig tilbakemelding.

Hjertelig velkommen tilbake til oss.

Med vennlig hilsen
Henry Hansen
Direktør

Scandic Havet

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen