Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
381 US$
358 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Ibis Styles Wien City(Wien)(Mycket prisvärt!)
105 US$
95 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
214 US$
173 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
Rabattmeddelande! 34 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 34 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 262 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

172 US$
163 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
230 US$
188 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 223 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

120 US$
109 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Rabattmeddelande! 16 % lägre än genomsnittspriset

Priset du har hittat är 16 % lägre än det här hotellets genomsnittspris på 129 US$/natt.

Vi analyserar priser över en 60-dagarsperiod och jämför ditt val med genomsnittspriset på liknande vistelser för att säkerställa att du får bästa möjliga erbjudande.

171 US$
150 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Pool
  • Restaurang
Hotel Zipser(Wien)(Mycket prisvärt!)
130 US$
123 US$
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
229 US$
210 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
Expedia.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
Omdömen (1 414)
Filtrera omdömen
1 414 resultat
Medlemsbetyg
797
504
86
17
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
797
504
86
17
10
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 1 414 omdömen
Omdömet skrevs 29 mars 2017

Bra läge i ena delen av centrala Wien, men tillräckligt långt ifrån mittkärnan, så området är tyst och lugnt. Nära till tunnelbana som går raka vägen till Schönbrunn. Rent och fräscht, bra sängar, mycket god frukost med mycket att välja på, fantastisk personal som hjälper till med det mesta. Lite varma rum, men vädringsmöjligheter fanns. Skulle absolut bo här igen om det blir några fler resor till Wien.

Tips för att välja rum: Varje våning har två korridorer, en åt höger och en åt vänster. Längst bort i dessa ligger var sitt rum. Det rummet är absolut tystast.
  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Maria W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Front Office Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 5 april 2017
Google-översättning

Dear Maria W,

thank you very much for your Feedback.
We are happy to hear that everything met your expectations. We are very much looking Forward to welcoming you back again in one of our K+K Hotels.

Best regards from Vienna,
Your K+K Palais Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 13 mars 2017

Mkt bra och fräscht hotell. Bra läge framförallt! Frukost bra och sängarna mkt bra. Fin service, tyst hotell och ingen trafik utanför
Ligger en vinbar som heter Unger und Klein 100 från hotellet - rekommenderas!

  • Bodde här: mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Daniel L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Front Office Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 14 mars 2017
Google-översättning

Dear Daniel L,
Thank you for choosing the K+K Palais for your visit to Vienna and for your feedback on TripAdvisor. We are glad you had an enjoyable stay with us and we would be happy to welcome you back in the future!
Kindest regards,
Your K+K Palais Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 19 december 2016 från mobil enhet

Ny ägare har gjort att bl.a. Frukosten på bilderna är ändrade. Den förut generösa frukosten med prosecco finns inte längre. Personalen är detta hotells största resurs. Jobbar hårt, uppmärksamma o serviceminded. Man kan få hjälp med allt . Läget är bra och rummen bra men inget särskilt. Tunna kuddar o varma rum utan möjlighet till reglage. Lyhört men mycket rena o fräscha rum . För priset är det ok men har tappat det lilla extra som tidigare fanns .

Bodde här: december 2016, reste som ett par
1  Tack Ullisove
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 22 december 2016
Google-översättning

Dear Ullisove,

Tack för din ärlig feedback,

We would like to thank you for your honest feedback, especially with regards to the staff service. Though, we are sorry to hear that our current breakfast did not please you. Naturally in comparison with previous products you will find certain items being substituted with other items.. We are constantly trying to update to have a different offer.

Hope to welcome you again in the coming year, many new developments are planned in 2017.

Wishing you and your family a very nice year ending,

Andrie Künzli | Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 5 november 2016 från mobil enhet

Trevligt, lugnt och fint hotell. Det ligger bra till utan att vara allt för stökigt omkring. Hjälpsam personal, helt ok och tillräcklig frukost. Stort rum med det man önskar. Det enda negativa var att det var lite varmt på rummet.

Bodde här: november 2016, reste som ett par
1  Tack Sofia W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade 13 december 2016
Google-översättning

Dear Sofia W,

we would like to cordially thank you for your positive rating and comment with regards to your stay at the K+K Palais Hotel.

Wishing you and your family a nice year ending and hope to see you soon again,

best regards

Andrie Künzli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 25 augusti 2016 från mobil enhet

Ett hotell med fantastisk service och bra rum. Frukosten har allt man kan önska.
Nära till allt; flygbussen, Hop on Hop off och massor av sevärdheter. Bra restaurang alldeles intill.
Lugnt och behagligt men ändå mitt i allting.
Detta är en riktig pärla.

Bodde här: augusti 2016, reste som ett par
Tack Hans G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen