Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
K+K Palais Hotel
Om du gillar det här hotellet är du kanske också intresserad av följande:
135 US$
131 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Austria Classic Hotel Wien(Wien)(Mycket prisvärt!)
127 US$
120 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
134 US$
125 US$
Hotel Website
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
159 US$
150 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
143 US$
114 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Restaurang
311 US$
265 US$
Agoda.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
176 US$
153 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Restaurang
  • Rumservice
294 US$
242 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Rumservice
MEININGER Hotel Wien Downtown Franz(Wien)(Mycket prisvärt!)
88 US$
86 US$
Booking.com
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Bar/lounge
298 US$
254 US$
Official Site
Se erbjudande
Certificate of Excellence
  • Kostnadsfritt wifi
  • Frukost ingår
Omdömen (1 361)
Filtrera omdömen
1 361 resultat
Medlemsbetyg
773
481
81
16
10
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
773
481
81
16
10
Läs vad resenärer säger:
FiltreraAlla språk
Listan uppdateras ...
27 av 1 361 omdömen
Omdömet skrevs mars 13 2017

Mkt bra och fräscht hotell. Bra läge framförallt! Frukost bra och sängarna mkt bra. Fin service, tyst hotell och ingen trafik utanför
Ligger en vinbar som heter Unger und Klein 100 från hotellet - rekommenderas!

  • Bodde här: Mars 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Sovkvalitet
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Omdömen sammanställs i samarbete med det här hotellet
Tack Daniel L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Front Office Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade mars 14 2017
Google-översättning

Dear Daniel L,
Thank you for choosing the K+K Palais for your visit to Vienna and for your feedback on TripAdvisor. We are glad you had an enjoyable stay with us and we would be happy to welcome you back in the future!
Kindest regards,
Your K+K Palais Team

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs december 19 2016 från mobil enhet

Ny ägare har gjort att bl.a. Frukosten på bilderna är ändrade. Den förut generösa frukosten med prosecco finns inte längre. Personalen är detta hotells största resurs. Jobbar hårt, uppmärksamma o serviceminded. Man kan få hjälp med allt . Läget är bra och rummen bra men inget särskilt. Tunna kuddar o varma rum utan möjlighet till reglage. Lyhört men mycket rena o fräscha rum . För priset är det ok men har tappat det lilla extra som tidigare fanns .

Bodde här: December 2016, reste som ett par
1  Tack Ullisove
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade december 22 2016
Google-översättning

Dear Ullisove,

Tack för din ärlig feedback,

We would like to thank you for your honest feedback, especially with regards to the staff service. Though, we are sorry to hear that our current breakfast did not please you. Naturally in comparison with previous products you will find certain items being substituted with other items.. We are constantly trying to update to have a different offer.

Hope to welcome you again in the coming year, many new developments are planned in 2017.

Wishing you and your family a very nice year ending,

Andrie Künzli | Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 5 2016 från mobil enhet

Trevligt, lugnt och fint hotell. Det ligger bra till utan att vara allt för stökigt omkring. Hjälpsam personal, helt ok och tillräcklig frukost. Stort rum med det man önskar. Det enda negativa var att det var lite varmt på rummet.

Bodde här: November 2016, reste som ett par
1  Tack Sofia W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
KKPalaisHotel, Manager på K+K Palais Hotel, svarade på det här omdömetSvarade december 13 2016
Google-översättning

Dear Sofia W,

we would like to cordially thank you for your positive rating and comment with regards to your stay at the K+K Palais Hotel.

Wishing you and your family a nice year ending and hope to see you soon again,

best regards

Andrie Künzli
Hotel Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs augusti 25 2016 från mobil enhet

Ett hotell med fantastisk service och bra rum. Frukosten har allt man kan önska.
Nära till allt; flygbussen, Hop on Hop off och massor av sevärdheter. Bra restaurang alldeles intill.
Lugnt och behagligt men ändå mitt i allting.
Detta är en riktig pärla.

Bodde här: Augusti 2016, reste som ett par
Tack Hans G
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 18 2015

Bra hotell av lite äldre standard med bra frukost och bra lugnt läge vid en park. Det tar ca 10-15 minuter att gå till centrum. Nära lokal mataffär och restauranger och inte så långt från bussar och tunnelbanan.

Tips för att välja rum: Försök att få ett rum ut mot parken gärna höst upp.
  • Bodde här: Augusti 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Joakim H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen