Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotell i närheten
Omdömen (805)
Filtrera omdömen
805 resultat
Medlemsbetyg
276
374
113
28
14
Resenärstyp
Tid på året
SpråkAlla språk
Fler språk
276
374
113
28
14
Läs vad resenärer säger:
Filtrera
Listan uppdateras ...
16 av 805 omdömen
Omdömet skrevs 3 juli 2016 från mobil enhet

Hotellet har ett fantastiskt läge. Ligger mitt på Kärntner straße och ett stenkast från graben och all shopping. Har bott på detta hotell många gånger. Prickfri service och väldigt trevlig personal. Gångavstånd till de flesta sevärdheter så som operan, stephansdomen och café Sacher mm.

Bodde här: december 2015, reste med familjen
1  Tack Joakim L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 27 december 2015 från mobil enhet

Det här hotellet hade ett väldigt bra läge och det var prisvärt. Vi hade ett ganska litet rum med något hårda sängar. Det var en bra frukost med mycket valmöjligheter som gick att beställa upp till rummet för endast 5€ extra. Åker man över julen så kan det vara bra att veta att det mesta är stängt eller har speciella öppettider.

Bodde här: december 2015, reste som ett par
Tack Josefine W
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 1 november 2015 från mobil enhet

Det finns positivt och negativt att säga om detta hotell. Läget är positivt men det blir också störande på natten med hög ljudnivån. Värmen gick inte att styra på vårt rum, så det hade varit bra att kunna öppna fönstret. Bra frukostbuffé och extra plus för omelettkock. Prisvärt för ett så centralt hotell.

Bodde här: november 2015, reste med vänner
Tack GunnarVanersborg
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 16 maj 2015

Ligger inte många meter från promenadstråket. Bra rum med normal standard dock är badrummen ganska små. Är nära till det mesta av sevärdheterna i Wien. Vi kombinerade boendet i Wien med boende i Bratislava. Tåget därimellan tar endast en timme och kostar 8 euro tur och retur.

  • Bodde här: maj 2015, reste som ett par
    • Standard
    • Renlighet
    • Service
Tack Lennart H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 14 december 2014

Perfekt hotell för den som vill bo centralt. Ligger precis vid stora shoppinggatan och ett stenkast från Stefansplatz. Ett litet hotellrum men allt var rent och städat!
Frukosten var helt okej med en kock som gjorde omelett, tycker dock att 20 euro/person var lite i det högsta laget för frukosten. Tror det är billigare om man bokar frukost i förskott.
Ger betyget "mycket bra" för det perfekta läget!

  • Bodde här: december 2014, reste som ett par
    • Standard
    • Läge
    • Service
1  Tack Emelie C
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Visa fler omdömen