Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Mysigt ”

Café Sacher Salzburg
Rankad som nr 4 av 25 Efterrätter i Salzburg
Certificate of Excellence
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Restauranginformation
Middagsalternativ: Frukost, Sent på kvällen, Leverans, Bokningar
Omdömet skrevs 29 april 2017 från mobil enhet

Gillar man fik är denna perfekt, gammalmodigt och bra fika, mysigt och små bord, ett klassiskt fik i Salzburg

Tack Robin O
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Armie-Angelique, Manager på Café Sacher Salzburg, svarade på det här omdömetSvarade 16 juni 2017
Google-översättning

Dear iZni_baba,

We appreciate your comments regarding your visit to the Café Sacher Salzburg. It is always a pleasure to receive positive feedback.

I will share your comments with our team, who I am certain will be encouraged by your remarks.

Thank you again for sharing your experience, and we look forward to serving you in the future.

Sincerely,
Armie-Angélique Lassiwe
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (1 691)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

15 av 1 691 omdömen

Omdömet skrevs 14 juli 2016

Ett kafé med klassisk inredning, trevlig miljö, mycket trevlig personal och inte minst - mycket god sachertårta!

Tack MojjePolarbear
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Armie-Angelique, Manager på Café Sacher Salzburg, svarade på det här omdömetSvarade 21 juli 2016
Google-översättning

Dear MojjePolarbear!

Thank you very much for taking the time to evaluate your visit at the Café Sacher Salzburg via TripAdvisor.

It is always a pleasure to read such positive feedback directly from our guests.
We hope to get the chance to welcome you again soon, there will always be some Original Sacher Torte waiting, should you not be able to resist.

Wishing you a good day!

Best regards,
Armie-Angélique Lassiwe
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 2 mars 2016

Vi var här för första gången med ett par vänner. Vi åt naturligtvis den berömda Sacher tårtan mmmmmmmm sååå god!! Mycket trevlig betjäning och en sagolik miljö!! Rekommenderas!!

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Håkan H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Armie-Angelique, Manager på Café Sacher Salzburg, svarade på det här omdömetSvarade 4 mars 2016
Google-översättning

Dear Håkan H,
Thank you so much for your positive feedback about your visit at the Café Sacher Salzburg.

The recipe of the Original Sacher-Torte dates back to the year 1832, each cake is hand-made every day and delivered right away to our Café Sacher. We are very happy that you like our famous cake.

Hope to see you soon again at the Sacher!

Chocolaty regards,
Armie-Angélique Lassiwe
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 28 december 2015 från mobil enhet

Vackert och gott. Vi fick vänta ett tag på bord, därefter gick det rätt fort. Värt ett besök om du är riktigt fikasugen. Tips: Sacher Torte och ett glas champagne. Det är bra för själen.

Tack Theresa T
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Armie-Angelique, Manager på Café Sacher Salzburg, svarade på det här omdömetSvarade 4 januari 2016
Google-översättning

Dear Theresa T,

Thank you very much for taking the time to tell us about your visit at the Café Sacher. The recipe of the Original Sacher-Torte dates back to the year 1832, each cake is hand-made every day and delivered right away to our Café Sacher.

We are looking forward to your next visit. Wish you a Happy New Year!

Best regards,
Armie-Angélique Lassiwe
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs 17 september 2015

Vi stannade till för något gott att dricka. De hade ett väldigt gott Cuvee Sacher Sekt, prosecco och rosé. Min sambo testade även deras Sachertårta, en rejäl bit, men underbart god.
Värt ett stopp för dryck eller fika.

    • Standard
    • Service
    • Mat
Tack Sussi A
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Armie-Angelique, Manager på Café Sacher Salzburg, svarade på det här omdömetSvarade 22 september 2015
Google-översättning

Dear Sussi1984,

Thank you very much, it is always a pleasure to receive positive feedback on TripAdvisor.

We are really happy that you liked our Original Sacher-Torte as well as our Original Sacher Cuvée.

Thank you again for sharing your experience, and we look forward to serving you in the future.

Chocolaty regards,
Armie-Angélique Lassiwe
General Manager

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.

Resenärer som tittade på Café Sacher Salzburg tittade också på

 
Salzburg, Salzburg
 
Salzburg, Salzburg
 

Besökt Café Sacher Salzburg? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ägare: Vad är din syn på saken?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt