Vi ser att du använder en webbläsare som vi inte stöder. Webbplatsen kanske därför inte visas som den ska.Vi stöder följande webbläsare:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“star”
Omdöme om Salamis Bay Conti

De bästa priserna för
Incheckning dd/mm/åååå Utcheckning dd/mm/åååå
Priserna är för 1 rum, 2 vuxna
Visa priser
Jämför priser från de mest populära resesidorna
och 1 sida till!
Salamis Bay Conti
Rankad som nummer 1 av 16 hotell i Famagusta
Omdömet skrevs december 22 2017

shuttlebus som kostar pengar
framför önskemål om utsikt över havet eller utomhuspool
härlig buffe frukost samt middag
här finns inomhuspool härlig massage boka
disco vissa kvällar
barhäng inomhus och utomhus vid högsäsong
rökning tillåten

Tips för att välja rum: ex.vid bokning tala om att du har rullstol hamna på markplan i huvudbyggnaden
Visa fler tips på hur du väljer rum
  • Bodde här: December 2017, reste ensam
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
Tack Marie-Louise L
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Skriv ett omdömeOmdömen (2 317)
Medlemsbetyg
Resenärstyp
Tid på året
Språk
  • Fler språk

37 av 2 317 omdömen

Omdömet skrevs december 18 2017

På en gruppresa bodde vi där 3 dagar. Hotellet är jättestort och har flera annex. När det är fullbelagt fins där 1800 gäster. Tänk er då vilka köer som uppstår när alla skall ha buffet mat. ätt köa en halv timme för att komma fram till varmrätterna är mera regel än undantag Maten i sig själv är helt OK men allt runt omkring är dåligt. Lång väntan på vinet, Personalen okunnig och inte gästvänligt dessutom ett ljudnivå inte från denna värden!
Läget ar det bästa på hela anläggningen om du inte bor på rummen m1002 tom 1018 för utanför balkongen stor en batteri av ventilations rör som kör dag och natt!

  • Bodde här: December 2017, reste med vänner
    • Rum
    • Renlighet
    • Service
Tack Hans H
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
salamisguestrelation, Halkla İlişkiler Müdürü på Salamis Bay Conti, svarade på det här omdömetSvarade december 20 2017
Google-översättning

Dear Hans H,

Thank you for taking the time to write a review of your holiday at Salamis bay conti Hotel.

The satisfaction of our guests is very important to us. Feedback like yours help us to improve our service.

We hope to welcome you back again someday in order to show you the differences we’ll have made by then.

Kind regards,
Guest Relations

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs november 21 2017 från mobil enhet

Vi åker på en gruppresa och därför blir måttstocken lite annorlunda. Maten är helt ok men miljön inte tilltalande. Lite skolmatsal över det hela, inklusive ljudmiljön. Dyra drycker men det kan man ju avstå ifrån. Skulle inte välja att bo här igen, ligger för avlägset och som sagt, för stort. Vackert beläget vid havet, säkert bättre under sommarhalvåret än i slutet av november.

Bodde här: November 2017, reste med familjen
Tack Annloffa
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs oktober 21 2017 från mobil enhet

Här finns allt man kan önska sig om man gillar stora hotellkomplex och mycket folk o kallt vatten i poolerna. Här kan man också ligga som packade sillar på stranden och lyssna på jazzmusiken som dånar ut från högtalarna.
Matsalen var fruktansvärt rörigt och man tröttnar snabbt på köerna och maten.
Vi lämnade detta och gick några hundra meter söderut och där fanns en mysig minibar med mycket god mat, lugn och ro där man kunde njuta av ljudet från vågorna istället.

Bodde här: Oktober 2017, reste som ett par
2  Tack Carmice
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
salamisguestrelation, Konuk İlişkileri Müdürü på Salamis Bay Conti, svarade på det här omdömetSvarade oktober 23 2017
Google-översättning


Dear Guest,
We thank for your comments about your stay in our hotel. Our main objective is to increase our guest satisfaction as well as our quality standards. In that context your feedbacks are very important for us. Your feedbacks will be shared with the related departments and taken into consideration.
Once again we thank for your review and hope to see you again in our hotel.
Yours Sincerely,
Guest Relations Department

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Omdömet skrevs juni 2 2017

Vi var här i maj och det är tydlig lågsäsong. Hotellet lovar mycket och håller en hög renlighet i sig, ser överallt folk som städar, renoverar och fixar. Ingen service överhuvudtaget. Alla ser utarbetade ut och ingen jobbar med glimten i ögat. Man får inte spola papper i toaletten pga deras små rör, vilket skapar en ohygienisk situation på rummet med en så liten papperskorg. Rummen är fina i sig med bra utsikt över havet. Städningen skedde vis 13-tiden varje dag på vårt rum och hon gjorde bara sängen, så väldigt slarvig städning. Receptionen skrattade åt mina frågor och tyckte dom var konstiga. Maten var under all kritik, smaklöst och samma varje dag.
Väldig tråkig och ljus matsal utan romantisk känsla med hög ljudnivå. Animation-teamet var härliga men lite väl jobbiga ibland, dem tog ej ett nej.

  • Bodde här: Maj 2017, reste som ett par
    • Standard
    • Sovkvalitet
    • Service
1  Tack Richard J
Detta är ett subjektivt omdöme av en medlem i TripAdvisor och inte av TripAdvisor LLC.
salamisguestrelation, Konuk İlişkileri Müdürü på Salamis Bay Conti, svarade på det här omdömetSvarade juni 5 2017
Google-översättning


Dear Guest,

We thank for your feedbacks about your stay in our hotel. Your feedbacks will also shared by the related departments since our main priority is guest satisfaction and to increase quality in each year. In that context your feedbacks are important for us.

Once again we thank for your review and hope to see you and your family again in our hotel.

Best Regards,

Guest Relations Department

Rapportera svaret som olämpligt
Detta är det subjektiva svaret från en representant för företaget och inte från TripAdvisor LLC.
Andra hotell som du kanske också gillar …
Titta även på dessa hotell i eller i närheten av Famagusta
10,1 km bort
Altun Tabya Hotel
Altun Tabya Hotel
Nr 8 av 16 i Famagusta
45 omdömen
8,8 km bort
Port View Hotel
Port View Hotel
Nr 9 av 16 i Famagusta
44 omdömen
19,4 km bort
Amore Hotel Apartments
Amore Hotel Apartments
Nr 49 av 64 i Protaras
63 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser
22,6 km bort
Golden Coast Beach Hotel
Golden Coast Beach Hotel
Nr 17 av 64 i Protaras
1 205 omdömen
19,9 km bort
Malama Beach Holiday Village
23,8 km bort
Anastasia Beach Hotel
Anastasia Beach Hotel
Nr 36 av 64 i Protaras
1 502 omdömen
Visa priser
Visa priser
Visa priser

Besökt Salamis Bay Conti? Berätta vad du tyckte!

Skriv ett omdöme Lägg till bilder

Ytterligare information om Salamis Bay Conti

Adress: Mersin 10 | Agios Sergios, Famagusta, Cypern
Region: Cypern > Distriktet Famagusta > Famagusta
Bekvämligheter:
Bar/lounge Strand Fitnesscenter med gym/träningsrum Gratis frukost Kostnadsfritt höghastighetsinternet (wifi) Kostnadsfri parkering Barnaktiviteter (barn-/familjeanpassat) Restaurang Rumservice Busstransfertjänst Sviter Swimmingpool Anpassat för rullstol
Typ av hotell:
Nr 1 av Strandhotell i Famagusta
Nr 1 av Lyxhotell i Famagusta
Nr 5 av Romantiska hotell i Famagusta
Prisklass: 584 kr - 1 980 kr (Baserat på genomsnittspriser för ett standardrum)
Hotellklass:5-stjärnigt — Salamis Bay Conti 5*
Antal rum: 517
Bokningsalternativ:
TripAdvisor är stolta över att vara partner med TripOnline SA så att du tryggt kan boka med Salamis Bay Conti. Vi hjälper miljoner resenärer varje månad att hitta de perfekta hotellen för både semester- och företagsresor, alltid med de bästa rabatterna och specialerbjudandena.
Kallas också för:
Salamis Bay Conti Famagusta

Är detta ditt TripAdvisor-objekt?

Äger eller förvaltar du den här verksamheten? Registrera dig som ägare utan kostnad för att svara på omdömen, uppdatera din profil och mycket mer.

Registrera dig som ägare av ditt objekt